Реклама / Ads
45| 29252 |24.09.2020 ГЛАСЪТ

Спалнята на Борисов, снимки, видео и ”прекрасна госпожа” - сюжет от ”Яневагейт” се повтаря

.
Източник: БГНЕС
Спомняте ли си „Яневагейт“? А разказа как Борисов снима в спалнята си с две камери, а после показва заснетото и го обсъжда докато играе карти? Това бе през 2016 г., преди Румен Радев да стане президент. На фона на днешното изказване на Борисов, че президента го е „сготвил“ с „една приятна госпожа“, нека припомним и този разказ за случващото се в спалнята на премиера.
 

В началото на ноември 2016 г. излезе нова порция от записите по аферата "Яневагейт". Публикувани са от сайта "Биволъ".  Става ясно, че премиерът Бойко Борисов прави секс с "посетители" и записва клипчета с две камери, които след това гледа и обсъжда заедно с охраната си. 

 

Новият запис бе продължение на вече публикуван запис, в който бившата шефка на Софийски градски съд (СГС) Владимира Янева споделя пред колежката си Румяна Ченалова и пред адвокат Момчил Мондешки, че ако е искала да преспи с Борисов, за да си реши проблема, е можела да го направи преди 5 години.






Ето реплики на Янева в първия запис:

Аз ако съм искала да преспя с Бойко съм щяла да преспя преди 5 години. Ся зорлем да го правя пет години по-късно, просто, когато не искам, няма смисъл. Ся за к'во трябва да отида да влизам в някаква ситуация, в която да се чудя ни напред, ни назад, да стане още по-лошо. Няма смисъл си влизам в такава ситуация. Ти к'ъв мислиш ще ми бъде разговора с него? Че ме пита юридически правилно ли съм подписала СРС-та ли?“

 

След това от следващия публикуван запис става ясно, разговорът между тримата продължава, като Мондешки разказва подробности около това с какво се сблъскват "посетителите" на Борисов и как заснетите секс клипове премиерът обсъжда с охраната си. 

 

Ченалова: Е толкова ли па ниско?

Мондешки: Той е така и после разказва на всички квооо…

Янева: Моля ти се…

Мондешки: С кого, с коя, клипчета си прави, има две камери в тва, после ги рас… с охраната много се забавляват…

Ченалова: Е…

Мондешки: Ловят се на бас дали от първия или от втория път. Там е страшно!

Янева: Ми естествено.

Мондешки: Цинично е. Вечер се събират на карти, люпят семки и обсъждат клипчето.

Ченалова: Много е грозно т'ва.

Мондешки: Хахаххахаа, добре, че (не се разбира). Добре извинявай, т'ва не е…

 

 „Оттук-нататък Янева дава вече известните от предните сезони примери за положително отношение на премиера към някои от жените, към които Борисов проявявал по-специално отношение отколкото „като за едното ч…“. като щастливката, на която купил къща в Барселона за милион и половина евро, за жената на негов приятел от кръга „Котараците”, която ходила в „Шервиньо” и била назначена за протокол в МС, Мая за която „разбрала половин София”… Самата Янева обаче никак не е уверена, че ще попадне в този привилегирован контингент и ситуацията “ни напред – ни назад” от която става по-лошо, добива зловещо измерение.

 

Разсъжденията са очевидно за сексуалните действия на Борисов към Янева, които щeли да бъдат записани на клип, обсъждани от охраната и от широк кръг приближени около премиера. С други думи материал, който може да послужи да бъде изнудвана и компрометирана в бъдеще. Особено унизително за “жертвите” на подобни сексуални посегателства е твърдението, че позорните клипчета се гледали от различни, неопределен брой лица, които се “забавлявали” с тях, а охраната от НСО, дори “ловяла бас” и си правила своеобразни залагания от кой път ще се случи контактът!“, коментират тогава записите от „Биволъ“.






Всички чухме скандалната поредица от записи "Яневагейт", но разказите бяха омаловажена от всички действащи лица, споменати в нея, в това число и от премиера Бойко Борисов. Той ги определи като "две каки си говорят", без да отваря дума за адв. Мондешки, който сам призна за разговорите. Някой прие ли днешните му думи за "приятната госпожа", която му е изпратена от президента насериозно?

 

Фрог Нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 21354 |20.09.2020 Къде ще се крият и къде не Борисов, Пеевски и Гешев от народната любов . 61| 16401 |03.09.2020 Борисов, заповядай да стрелят! Само това не си опитал . 87| 19745 |02.09.2020 Борисов, държава в кръв и сълзи ли си разпоредил? Къде си?! . 85| 19167 |30.08.2020 Към 2 септември. Пеевски, Борисов, Гешев и чекмеджето с пачките убиват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads