Реклама / Ads
15| 4637 |14.08.2019 НОВИНИ

Спаси София призовава за обединение зад гражданска кандидатура за кмет

.
Борис Бонев
Независимият кандидат за кмет на столицата Борис Бонев призова днес гражданите за обединение около независима и гражданска кандидатура за кмет.
 

“Обръщаме се към всички демократично мислещи наши съграждани, които искат да живеят в по-добра София. Нека ние, гражданите на София, не допускаме да бъдем разделени за три месеца защото после всички заедно, независимо от пристрастията ни, ще живеем в този град. Желанието за промяна няма цвят, затова и недоволството към това, което ни заобикаля в столицата, изисква единство.” - заявява Борис Бонев в своето обръщение към гражданите и медиите.

 

Той и екипът му поставят три принципа за София - прозрачно управление, спиране на корупцията и амбициозно развитие на града. Чрез тях Борис Бонев иска да наложи нов начин на работа и отворено към гражданите управление. “Развитието на града, спирането на партийните назначения и прозрачното управление са от интерес за всички. Търсим единство за развитие на общия ни дом. Дребните политически сметки и егоизмът ще оставят на власт същите, които днес са над главите ни в София и харчат парите ни по няколко пъти за едно и също нещо.” - казва независимият кандидат.

 

“Изключително съм обнадежден от добрия старт на кампанията на Спаси София. Аз и екипът ми вече един месец правим ежедневни срещи с гражданите в различни столични квартали и усещаме, че София е готова за промяна. Обявихме първи кандидатурата, именно защото имаме какво да покажем - най-подробната програма за развитие на София в историята на града, включваща стотици мерки за подобряване на живота. Искаме хората активно да се включат в обсъждането на решенията за развитие на нашия град” - казва Борис Бонев.

 

Политическите лидери на демократичната общност често говорят за гражданско участие и осигуряване на платформа за нови и свежи лица в обществения живот като инструмент за постигане на положителна промяна. “Необходима е по-висока обединителна кауза и тя е гражданското начало, работещо за прозрачно управление, изкореняване на корупцията и работа за пълноценно реализиране на потенциала на София.” - допълни независимият кандидат за кмет.

 

“В София живеем зле, защото градът ни се управлява зле. Но София може и трябва да е различна. Именно затова и се кандидатирам - за да помогна заедно да направим града ни по-подреден и красив. Убеден съм, че само граждански, истински независим и надпартиен кандидат може да сложи край на лошото управление на столицата и да отвори нови хоризонти за нейното развитие.” - завършва Борис Бонев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4498 |14.08.2019 Разкриха склад с наркотици и автомати в София . 8| 5533 |14.08.2019 Спаси София предлагат нова довозваща до метрото автобусна линия за ж.к. Люлин . 43| 16964 |14.08.2019 Кевин Буут: „Сенките на София“ щеше да е различен, ако Делян Пеевски бе отговорил на обажданията ми . 7| 5106 |13.08.2019 МВР: Проверяват бизнеса на двамата собственици след погрома в заведение в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads