Реклама / Ads
0| 6228 |07.06.2017 НОВИНИ

Спират топлата вода на абонатите, снабдявани от ТЕЦ ”София”

.
ТЕЦ ”София” Източник: БГНЕС
”Топлофикация София” напомня на своите абонати, захранвани от ТЕЦ ”София”, че от днес до 16 юни централата няма да работи. В този период ще бъде спряна топлата вода на абонатите, снабдявани от централата, съобщават от дружеството.
 
Без топла вода ще са районът на ул. "История Славянобългарска", бул. "Данаил Николаев", ул. "Проф. Милко Бичев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Фритьоф Нансен", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Прага", бул. "Пенчо Славейков", бул. "Ген. Тотлебен", ул. "Йоаким Кърчовски", ул. "Дамян Груев", района на "Руски паметник", Зона Б-5, Зона Б-17, Зона Б-18, Зона Б-19, ул. "Опълченска", бул. "Княгиня Мария Луиза", районът на Сточна гара, ж. к. "Банишора", ж. к. "Света Троица" и ж. к. "Фондови жилища".

В рамките на това спиране, с оглед на повишаване на сигурността на топлопреносната мрежа, ще бъдат извършени ремонти на тръбопроводи и подмяна на секционираща арматура на три обекта - под Централна гара, на ул. "Димитър Петков" и ул. "Пиротска", на бул. "Сливница" при ул. "Странджа" и ул. "Беласица".

Допълнително се извършва и рехабилитация на топлопреносната мрежа, като в отделни участъци вече се подменят амортизирани тръби. Инвестициите в топлопреносната мрежа водят до намаление на транспортните разходи и топлинните загуби по преноса. "Топлофикация София" е дружеството с най-ниски разходи по преноса сред всички топлофикации в страната - средно 17 на сто през последните години.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода, графиците на плановите ремонти и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат на информационния телефон в колцентъра на компанията - 0 700 11 111.

От "Топлофикация" напомнят, че за времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4383 |06.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5519 |05.06.2017 В Деня на околната среда, „Софийска вода“ свързва хората с природата . 1| 4589 |05.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата . 0| 3974 |04.06.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Герман
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads