Реклама / Ads
11| 5551 |27.08.2011 НОВИНИ

Спокойно, българи! Бербатов остава в Манчестър

.
Д. Бербатов Източник: Булфото
Не чакайте трансфер на Бербатов, той остава в “Манчестър Юнайтед”! Има договор до 2012 г., а и можем да го удължим за още година. У!спокойте българите, няма да го продаваме
 

Това заяви изпълнителният директор на клуба Дейвид Гил за в. “Труд”. “Бербатов е важен играч за нас - каза Гил. - Това, че не е играл в първите два мача от сезона, не означава нищо. Ние ще имаме 55 двубоя в 4 турнира. Всеки ще има възможност да играе.” Изпълнителният директор на “Манчестър Юнайтед” Дейвид Гил се натъкнал на микрофона на “Труд” след жребия за Шампионската лига и отговори на въпроси за бъдещето на Бербатов.

- Мистър Гил, кажете какво бъдеще виждате за Бербатов в “Юнайтед?

- Виждам го много позитивно. Той е част от отбора. Вече три сезона е при нас. Имаме договор за още една година и може би ще остане и още една след това.

- Какво означава “може би"?

- Имаме опция да удължим договора с още една година.

- Задавам ви този въпрос, защото в България запалянковците се питат дали Бербатов ще остане...

- Успокойте ги - той ще остане при нас. Искаме да спечелим много купи, затова ни трябват качествени играчи. Чака ни дълъг сезон, а той е страхотен футболист и част от този голям отбор. Предстоят ни много мачове и съм сигурен, че Бербатов ще играе и ще вкарва голове. Миналия сезон стана голмайстор на Висшата лига! Наистина е много важен играч за нашия отбор, наистина!

- Но ситуацията за българина сега не е толкова позитивна.

- Защо?

- Защото сър Алекс Фъргюсън разполага с много нападатели и Бербатов седи на пейката.

- Та ние сме изиграли само два мача! Мисля, че и Райън Гигс не започна в тях. Майкъл Карик - също. А ни чакат много и тежки сблъсъци. Бербатов е правил големи мачове за “Манчестър Юнайтед”. Всички топ клубове в Европа разполагат с широки състави. Ние се надяваме да изиграем 55 мача, това е адски много.

- До края на трансферния прозорец остава малко. Да не чакаме трансфер на Бербатов, така ли?

- Не, не очаквайте такова нещо.

- А защо Бербатов е единственият играч на “Манчестър Юнайтед”, чийто договор изтича идното лято?

- Това не означава нищо. Вече ви казах, че имаме опция. Благодаря ви! (Труд)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5181 |26.08.2011 16-годишният убиец остава в ареста . 13| 5863 |22.08.2011 Кабинетът напредва с разходите, изостава с приходите . 112| 5807 |11.08.2011 Галъп: ГЕРБ остава първа сила, следвана от БСП . 2| 5759 |04.08.2011 Един от братята бомбаджии остава в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads