Реклама / Ads
1| 3764 |14.05.2019 НОВИНИ

Спортната комисия в Калифорния решават съдбата на Кубрат Пулев

.
Кубрат Пулев
Всеки момент се очаква решение по казуса Кубрат Пулев - Джейни Суши. Спортната комисия в Калифорния гласува предложението при поредно подобно провинение в рамките на изпитателния срок от 3 месеца, лицензът на Кубрат Пулев да бъде отнет до живот.
 

Очаквам институцията да се отнесе справедливо към случая”. Това обяви Кубрат Пулев пред Нова телевизията преди да се изправи пред комисията, което може да му коства кариерата.

 

В 20:00 часа българско време Спортната комисия  в Калифорния започна изслушването по скандала с целувката с репортерката Джени Суши. Американката обвини боксьора в сексуален тормоз и поиска 600 000 долара обезщетение.

 

„Винаги съм готов за всякакви битки. Не виждам защо да не съм готов”, заяви Пулев. „Не един път казах, че съжалявам за действието ми, то беше подбудено от съвсем естествени причини. Не виждам защо трябва да правим от мухата слон. Няма смисъл да се изопачава истината и фактите”, заяви Пулев.

 

По време на изслушването пред комисията боксьорът заяви, че е бил много емоционален след мача с Богдан Дину и затова целунал репортерката. "„Мачът беше много тежък за мен, 4-ти рунд бях загубил и след като победих, бях много щастлив. Бях доволен от себе си. И всички хора, които бяха около мен, всички българи допринесоха за тази атмосфера. Просто бях супер емоционален. И исках да поздравя моите фенове. Тогава дойде госпожа Равало”, обясни Пулев и допълни, че лично тя го попитала кога ще празнува победата.  

 

По думите му Джени Суши не се съобразила с обстановката и поискала да вземе интервю. По време на него той бил в изключителна еуфория. "И тогава я целунах. Беше емоционално и за това съжалявам и й се извинявам", заяви още Кобрата. 

 

Той разказа още, че след това отишъл в болницата, за да го шият. "Бях много зле – повръщаше ми се и ме болеше главата. След това бяхме с мои приятели на парти, което никой не беше организирал. От някъде дойде г-жа Равало и започна да ми сипе комплименти. Първите няколко пъти се почувствах готино и гордо. Тя беше удивена от мен, постоянно ми сипеше комплименти. По едно време ми стана неудобно заради повтарянето на комплименти", каза той.

 

„Наистина съжалявам за постъпката си. Не е редно”, заключи боксьорът.

 

 А Дженифър Равало обясни, че е получавала съобщения от Кубрат Пулев, неговия брат и неговата приятелка в социалната мрежа Instagram. В тях тримата казвали, че имат още видеоклипове с нейно участие, и че Кобрата ще направи всичко, за да изчисти името си. 

„Искахме да му отнемем правата, защото не мисля, че той съжалява за това, което е направил”, заяви Суши.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3831 |14.05.2019 Спортната комисия в Калифорния изслушва Кубрат Пулев . 1| 4256 |12.05.2019 Радев към Пендаровски: Очаквам комисията за историческите спорове да е по-дейна . 1| 4791 |11.04.2019 Комисия между България и Македония не стигна до единодушие за Гоце Делчев . 2| 4411 |10.04.2019 Комисията за човешки права в ПАСЕ излезе в защита на Кьовеши

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads