Реклама / Ads
65| 7064 |01.09.2020 НОВИНИ

Стъки имал кауза, иска нормалност и законност, но подкрепя Борисов?

.
Станислав Недков Източник: БГНЕС
Въобще не съм изненадан, че никой от тримата отровени не прие поканата ми за дебат!”, написа Станислав Недков-Стъки в личния си профил във фейсбук. той имал кауза, подкрепя нормалността, не бил доволен от управлението през целия преход, но подкрепя Борисов и правителството.
 

Вижте поста му:

 

За здравомислещите хора стана ясно кой се страхува от детектора на лъжата и се притеснява да не лъсне истината за площадната вакханалия!


Най-дълбоко повлияният от отровата в него, мразещия всичко що диша адвокат, в прав текст призна, че целта му е да вземе властта и да се саморазправя с всички негови противници.


Понеже неведнъж е показвал, че неслучайно се бори да наложи джендър идеологията, думите му не ме учудват. Но ще му кажа следното:


КОГАТО ПРИЛИВЪТ ОТМИНЕ, ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ СЕ Е КЪПАЛ ГОЛ!


Вие сте гол и няма да успеете, г-н Адвокат, защото нямате кауза! “Стани да седна” не е кауза! “Оставка” не е кауза!


Коя партия обслужвате с вашия нескопосан опит за метеж, г-н Адвокат? Партията на олигарсите или партията на комунистите?
Как ще вземете властта, след като вие не сте лидер на политическа партия? Или може би смятате да организирате военен преврат?


Господин Адвокат, вие не можете да бъдете лидер, защото нямате качествата на такъв! Нямате смелост, нямате ясни послания и предложения, които да подобрят живота на българите!


Имате в изобилие злоба, нереализирани амбиции да водите хорото и провалена кариера!
Вие сте гол, г-н Адвокат! Лошото е, че искате да съблечете и да вземете надеждата и на хората, които наистина искат нещо добро да се случи в страната!


Очаквам малкото останали на протеста ви млади българи и непартийните членове, скоро да ви изритат от там! Вие тримата им пречите да дишат! Пречите им да излъчат своите естествени лидери! Налагате им за лидери провалени политици, участвали в предишни управления на страната, адвокати на мафията и членове на НПО-та финансирани от чужбина.


Ние искаме да се върне нормалността, законността и реда в страната! Да се спазват правата на всички българи!


Аз съм недоволен от управленията през целия преход, защото никой не успя да се справи с битовата престъпност, за да бъдат хората спокойни за здравето и имуществото си.
Малкият и среден бизнес имат ужасяваща нужда от подкрепа, особенно сега след пандемията.


Правителството трябва да насочи усилия и огромен ресурс да бъде подпомогната точно тази част от бизнеса, защото 75% от българите работят в такива предприятия.


Тези и много други проблеми трябва се решат спешно, защото според много анализатори ни очаква най-тежката зима от 1997г насам!


Като национално отговорен българин смятам, че точно сега не трябва да вкарваме държавата и в политическа криза!


Затова всекидневно ще продължа да настоявам правителството и държавната администрация да си вършат работа, без да блокирам кръстовища и без да хвърлям яйца и риба по тях!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 9741 |27.08.2020 Стъки пак атакува протеста . 85| 7831 |22.08.2020 ММА боецът Стъки се заканва: Оскверняването на герба е грозното лице на протеста . 62| 7994 |21.08.2020 Стъки нарече протестиращите ”диваци”. Заплаши, че ще се саморазправя с тях . 11| 5817 |20.08.2020 Кирил Добрев: В политиката трябва да имаш кауза, по-голяма от теб самия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads