Реклама / Ads
45| 6462 |15.09.2020 НОВИНИ

Стъки се жалва в ГДБОП от Арман Бабикян и "л@йняни сайтове"

.
Подадох сигнал срещу лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека, с молба да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове, бълващи фалшиви новини, целящи да опетнят името ми. Няма успял българин - актьор, певец, спортист, политик, или друго популярно лице, който да не е очернен от подобни жълтокафяви сайтове.
 

Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, които прославят страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не бива да стоим и да гледаме безучастно отстрани. ФАЛШИВИ ГЕРОИ, С ФАЛШИВИ НОВИНИ, ВДИГАЩИ ФАЛШИВИ ВЪСТАНИЯ И ИСКАЩИ ДА НАПРАВЯТ ФАЛШИВА ДЪРЖАВА! Наглостта на някои собственици на л@йняни сайтове, стига до там да настройват българи един срещу друг и да създават размирици, чрез които да се докопат до управлението на страната.

 

Повеждам битка с днешните Цар Кировци! Ще я водя безпощадно и ще я доведа докрай! Няма да позволя на хора непостигнали нищо в живота си да омаловажават труда на хиляди успели българи! В началото на демокрацията бяхме номер 1 в производството на гаражен фалшив алкохол. Сега отново сме на първо място, но по брой гаражни фалшиви сайтове, произвеждащи фалшиви новини и тровещи също толкова смъртоносно българския народ.

 

Призовавам министъра на културата Боил Банов да спази Закона за медийните услуги (приет през 2018г) и най-сетне да влезе в задълженията си, като издаде Наредба за публичен регистър на медиите. В този регистър всички медии трябва да посочат своя собственик, лицето което контролира съдържанието и редакционната политика и източниците си на финансиране. С неиздаването на тази Наредба, министър Банов в момента позволява на сайтове да бъдат регистрирани примерно на адреса на къщичка за птички в гората. Министър Банов, имахте срок до ноември 2018г да направите този регистър. Бъдете по-смел и изпълнете задълженията си. От Вас зависи дали историята ще Ви запомни, като смел или страхлив министър!

 

Станислав Недков - Стъки




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5339 |15.09.2020 Съдът решава за свободата на арестуван за рушвет шеф от ГДБОП . 65| 7090 |01.09.2020 Стъки имал кауза, иска нормалност и законност, но подкрепя Борисов? . 37| 12369 |30.08.2020 Ден 53! ГДБОП следи лидерите на протестите. Бабикян: Нито един от нас не разбра, че го правите . 57| 9756 |27.08.2020 Стъки пак атакува протеста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads