Реклама / Ads
11| 5501 |27.01.2016 НОВИНИ

Ф. Станев пред Фрог: Моят доклад би бил: Охоооо, кофти работа, много кофти!

.
Филип Станев
Докладът вече е факт. Острите критики от Брюксел за съдебната система са логични и очаквани. Лично аз дори за миг не съм си помислил, че в него ще има хвалебствени дитирамби и възклицания: „Евала ви на правосъдието!“ и „Машала ви на вътрешния ред!“. И със сигурност в този мониторингов доклад думата „напредък“ е напълно излишна. Това каза пред Фрог нюз сценаристът от „Шоуто на Слави“ Филип Станев.
 

Ако трябва аз да напиша доклада с едно изречение, то  може би ще е: „Охоооо, кофти работа, много кофти!“ но ми се струва, че в ЕК са дипломати по душа и по длъжност. И се изразяват далеч по-възвишено. И по европейски – партньорско, обясни той.

По отношение на исканата от ГЕРБ и реформаторите оставка на ВСС, той коментира:

 

От далеч смърди на евтин популизъм и правене на „мили очи“ пред ЕС, заради мониторинговия доклад в областите правосъдие и вътрешен ред. Видите ли, ние сме много демократични и се борим с „мръсотията“ във ВСС. „Мръсотия“, в която самите ние - в лицето на нашия лидер Бойко Борисов, участваме. Но може би от ГЕРБ и РБ помнят, колкото помнят патките на двора и бързо са забравили за „SMS гейта“ и за нахлуването на Борисов на заседанието на ВСС. Все пак тези „чутовни  събития“ бяха само преди броени дни. А лично аз бих поискал оставката на целия политико-олигархически модел, който управлява България. И иницираният от „Шоуто на Слави“ референдум е един прекрасен начин това да се случи.

 

За  скандала с ваксините, той обясни: Така наречената „реформа в здравеопазването“ все някога ще постигне крайната си цел – всички пациенти да починат. Но преди това задължително да си платят. И тогава няма да има какво да се лекува. И здравето на нацията ще процъфти. Абе, както казва народът: „Пази Боже да не се разболееш!“. Макар, че не съм убеден, че Дядо Боже е точно доктор...

 

Какво още каза Филип Станев, можете да видите в рубриката: „Народен глас“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4979 |27.01.2016 Фрог научи: Москов наел пиар агенция да му лъска имиджа по предложение на турския посланик . 10| 5639 |26.01.2016 Св. Филипов за Фрог: Чака ни радикализация с новия мюфтия . 1| 6006 |26.01.2016 Иван Такев: МОН не представи по най-добрия начин промените в новите програми . 19| 5662 |26.01.2016 Асланов за Фрог: Нюланд бе у нас да си нагледа двора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads