Реклама / Ads
21| 5687 |22.03.2009 НОВИНИ

Станишев и Борисов се закачат предизборно

.
В предизборни закачки преминава диалога между Сергей Станишев и Бойко Борисов. Първо председателят на БСП хвърли ръкавицата като предизвика лидера на ГЕРБ на икономически дебат.
 

Соцлидерът определи и мястото на срещата - предаването „Референдум" по БНТ на 24 март. Надявам се Бойко Борисов  да приеме тази покана, за да може пред зрителите на БНТ всеки от нас заедно със своя икономически екип да защити своите виждания, идеи и тези, свързани с това как България да преодолее последиците от икономическата криза, - заявява Сергей Станишев. Според него всеки, който има претенции да влезе в управлението на страната, трябва да докаже, че има качества за това. Също и визия за развитието на България.

Борисов реагира светкавично на премиерското предизвикателство. От пресцентъра на ГЕРБ съобщиха, че лидерът им ще чака още в неделя Сергей Станишев в 20.00 часа пред официалния вход на Министерския съвет.

Така и стана. Точно в 20.00 часа Борисов пристигна пред Министерския съвет в пълна бойна готовност за дебат. При опита му да влезе в сградата обаче бе спрян от охраната, защото премиерът не бил там.  „Станишев ме покани на дебат в неделя, което означава, че щабът му работи и се готви за дебат. След като ме кани в БНТ във вторник, защо да не е сега, в кабинета му, където ще се чувства най-удобно? Да му задам своите въпроси и той да зададе неговите, пред всички медии," - учуди се Борисов. Той допълни, че не е редно премиерът да фаворизира една медия, както и да се използват медиите за разпространение на подобна покана. „Явно Станишев все още живее във времето на баща му, когато са нареждали на държавната телевизия. Когато той е ходел на училище с „Мерцедес" без номер, аз съм бил по улиците на Банкя. Там като те канят да се биеш, или се биеш веднага, или бягаш. Тук съм, защото съм мъж и не съм страхлив", отсече  кметът.

Малък коментар: По селата казват, че когато ергените почнат да се репчат, значи е дошло време за сватби. В случая с дебата между Станишев и Борисов тази приказка има пряк и преносен смисъл. И на двамата отдавна им е време да си вземат невеста и да съберат дом. Но погледите им вместо към отколешните им либета, бягат все към една друга гиздосана мома - властта. Много са й мераклии. Пращат сватовници, разбирай ПР-и и се мъчат да я примамят в прегръдките си преди още народът да се е произнесъл дали им я дава. Смешновати са напъните още днес да решат спора и победеният да се откаже. Няма да стане. По-добре да си вършат работата, за която ги е цанил избирателят, пък като му дойде времето той сам ще реши кой ще целува кръвената булка на „Дондуков" 1.  Frognews.bg

 

Снимка: В. "Дневник"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 5980 |22.03.2009 Яне Янев изпревари Станишев, гони Бойко Борисов по рейтинг . 15| 5167 |20.03.2009 Дж. Доу: Доверявам се на Б. Борисов . 45| 6194 |19.03.2009 Мутри нападнали офиса на РЗС, плашат с обща снимка на Башев и Станишев . 56| 4914 |17.03.2009 С. Станишев: Изказванията на Б. Борисов са глупави, а Яне Янев е опасен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads