Реклама / Ads
73| 4750 |28.04.2013 НОВИНИ

Станишев: БСП се бори за каузата всеки българин да живее достойно и свободно

.
Сергей Станишев
БСП се бори за каузата всеки българин да живее достойно, свободно, да има перспектива, каза председателят на БСП Сергей Станишев в Шумен. Той беше категоричен, че единствената сила, която може да измете политическата клика на ГЕРБ, е Коалиция за България.
 

„Аз съм убеден, че 2/3 от българите не искат повторение на мандата на Борисов и Цветанов, а ГЕРБ имат нахалството да искат да управляват още 4 години. През последните седмици стана видимо задкулисието им – подслушвали са се взаимно, преразпределяли са бизнеси и пари. Кога да им остане да мислят за доходите на хората и за развитието на България? Най- важното е България да се освободи от това иго на малка шайка, която изкара хората на улицата и ги докара до мизерия”, каза лидерът на БСП. По думите му социалистите имат историческа задача - да освободят България от Борисов и Цветанов. „Никой да не си мисли, че ще позволим ГЕРБ да дестабилизират страната,  държавата и икономиката. Ще срещнат здрав отпор”, категоричен беше Станишев. Според него не трябва да се допуска ГЕРБ да продължават да разпределят парчета от държавата.

Председателят на БСП подчерта, че България се нуждае от почтеност и нормалност в управлението. Той напомни, че преди да дойдат на власт социалистите поеха ангажимент да създадат 240 000 работни места, а  бяха създадени 360 000. След това за управлението на Борисов се оказа, че всичко, което е социално, е бреме. „За него са важни само проекти, от които могат да се крадат пари”, отбеляза Станишев.
 

Лидерът на БСП призова кандидатите от левицата да не спират да разговарят с хората, които имат нужда да бъдат чути. „Трябва да обсъдим с тях как България да излезе от това унизително състояние, в което ГЕРБ вкара страната ни”, добави Станишев. Той изтъкна, че на 12 май всеки българин има възможност да направи промяна. „Няма да жалим сили, за да дадем нова перспектива на България и на хората”, добави лидерът на БСП. Днес на Шуменското плато Станишев се включи в отбелязването на 30-годишнината от създаването на паметника „Гроба на курсистите”. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5263 |28.04.2013 Борисов, Кокинов и Найденов на разпит . 50| 5338 |27.04.2013 Станишев: Няма да допуснем житницата на България да бъде отровена . 40| 5717 |27.04.2013 Б. Борисов: Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват . 84| 9558 |26.04.2013 Чуйте скандалния разговор между Борисов, Кокинов и Найденов (аудио)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads