Реклама / Ads
81| 5465 |13.11.2011 НОВИНИ

Станишев: Фалшивият кредит на ГЕРБ се изчерпа!

.
Сергей Станишев
Лидерът на БСП заяви, че ГЕРБ са показали, че са по-ефективни като машина и могат да постигат резултат."Но те загубиха този морален кредит, който имаха преди 2 години.Тогава ГЕРБ в обществените очи бяха добрите момчета, силните, честните, които се борят срещу лошите – срещу триглавата ламя на Тройната коалиция. Сега те пренавиха пружината с това мачкане и с този подход,
 

с това купуване на гласове, което беше покровителствано и организирано от ръководството на ГЕРБ, показаха, че този фалшив кредит се изчерпа”.


Това заяви  Сергей Станишев при връчването на сертификати от Института за социална интеграция на тазгодишните випускници.

 

“Ние като партия този начин на правене на избори няма да го приемем никога и ще се противопоставяме с всички демократични средства на това”, категоричен беше лидерът на БСП. “Няма да позволим такова разбойническо правене на избори да се повтаря и да се измъкнат без последствия тези, които са го организирали”, добави Станишев.

 

Той каза още, че кауза за БСП са демокрацията, свободните избори и правата на гражданите.

 

“На тези избори БСП показа, че се е изправила на крака. Партията има ново самочувствие и има желание за битка срещу потресаващите неща, които ГЕРБ правят – и в икономиката, и в социалната сфера, и в потъпкването на демократични принципи”, каза Станишев.

 

Лидерът на социалистите изтъкна, че БСП се очертава като алтернатива и като основен инструмент на обществото за противопоставяне на случващото се в страната.

 

Станишев отбеляза, че е важно БСП да не разпилее натрупаната позитивна енергия. Той напомни, че на изборите много хора, които не са социалисти, подкрепиха кандидатите на БСП. “Трябва да се борим да задържим тези гласове”, заяви Станишев.

 

Според него друга важна задача пред партията е тя да покаже още по- ясно алтернативните си политики. “Ние имаме наша политика, трябва да я формулираме още по- категорично и да кажем –  от тези червени линии няма да помръднем”, добави лидерът на БСП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 5660 |08.11.2011 Станишев: Докато в ГЕРБ се правят на хирурзи, болният може да умре . 51| 4744 |05.11.2011 Станишев: ГЕРБ играха нечестно, няма де се примирим . 60| 5394 |01.11.2011 Станишев: Не приемам Борисов и Цветанов да ме учат на демокрация . 44| 6368 |30.10.2011 Станишев: Дано българите не направят целувка със смъртта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads