Реклама / Ads
291| 6196 |21.01.2013 НОВИНИ

Станишев: ГЕРБ ги е страх от гласа на българите

.
Сергей Станишев
Ние строяхме и ще строим "Белене", съобщи лидерът на БСП и установи, че ГЕРБ непрекъснато се опитвали да манипулират хората.
 

Не съм изненадан, че Бойко Борисов постоянно се опитва да пробута истината за лъжа. Пагубно е за България, че има за министър-председател един човек, за който лъжата е ежедневие, обяви лидерът на БСП Сергей Станишев.
 

По повод оттеглянето на РВЕ той каза, че било лесно от една голяма кореспонденция да се извади нещо и да се скрие по-голямата част.

Всичко обещано от ГЕРБ през 2009 г. е лъжа, каза още Станишев. Те и "Белене" обещаха, че ще строят, и че няма да лъжат и крадат обещаваха. Всеки ден ни сервират поредната си лъжа. И ще продължат да лъжат - това е ясно. По-лошото е, че се опитват да заблуждават цялото общество. Сега, дни преди референдума, ще вадят една дума, отделни изречения и ще се опитват да ни натрапват тези манипулации за истина. Изумително е как така четири години документи стоят в кашони. Ако имаше нещо, дори трохичка, ГЕРБ от това досега планина щяха да направят, продължи БСП-лидерът.
 

ГЕРБ ги е страх, Бойко Борисов лично го е страх от гласа на българите на 27-ми януари. Не ги успокояват дори прогнозите за лошо време - впрегната е цялата държава, всички средства, за да се опорочи референдумът, каза Станишев.


ГЕРБ непрекъснато се опитват да манипулират хората с откъслечни извадки, както направиха и с доклада на HSBC - скриха част от него и досега отказват достъп до засекретените части, просто защото не им е изгодно и не искат истината да излезе наяве. Обидно към хората е постоянно да трябва да се показва как безсрамно лъже премиерът на България. Отвратителни нрави, отвратителни средства и пълно безсрамие - това демонстрират на финала на мандата си управляващите, възмути се Станишев.

Ние строяхме и ще строим "Белене" и  в същото време развивахме икономиката и повишавахме доходите. Сега имаме само разруха и затъване. Това е изборът и всеки българин трябва да го направи. От гласа на всеки зависи утрешния ден, заключи Станишев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 139| 7396 |20.01.2013 М. Андреев за Frognews: ГЕРБ трябва да минат в контраатака . 13| 5266 |20.01.2013 Сергей Станишев: България избегна много голям срам . 9| 5092 |20.01.2013 ГЕРБ и ДПС с планове да се коалират . 1| 7534 |19.01.2013 Илиян от дома в Страхилово: Пълна измислица са обвиненията за сексуално насилие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads