Реклама / Ads
70| 5615 |27.08.2012 НОВИНИ

Станишев излезе най-накрая с позиция, СПИН скандалът е измислен

.
Сергей Станишев
Председателят на НС на БСП Сергей Станишев излезе с позиция по повод скандала около интервюто на Антон Кутев, в което той сравни БСП със СПИН, съобщиха от пресцентъра на БСП.
 

Лидерът на червените защити днес Антон Кутев по повод "СПИН-скандала" в партията. За вицове се наказваше в едно друго време и се надявам БСП отдавна да е забравила подобни подходи, заяви той.

Не разбирам защо функционери от БСП се стремят едно изречение – преразказ на виц, да стане водеща тема, да раздават оценки, да заклеймяват, да искат оставки, каза Станишев.

Според него в партията има много по-важни въпроси, на които да се търсят отговори като социалното положение на хората и престъпността. За пореден път някои водят вътрешни битки заради лични амбиции на гърба и за сметка на БСП, обобщи лидерът на червените.

В позицията на Сергей Станишев се казва още:

От няколко дни наблюдавам опитите на функционери на БСП и хора отвън да раздухат един доста измислен скандал. Разбирам добре мотивите на Бойко Борисов, който се стреми да отвлече вниманието от големите провали на неговото управление – от неспособността на правителството да овладее ценовия шок върху хората; от корупцията и злоупотребата с власт; от партийното овладяване на ГЕРБ на бизнес и медии; от провала за Шенген и проблемите в системата за сигурност; от разграбването на държавата.

За всичко това правителството носи вина и отговорност, но иска да избегне дискусия.

За мен пред БСП има само една цел – да бъде свалено от власт това зловредно, опасно и арогантно управление и да се предложи на хората алтернатива за европейско модернизиране на България и достоен живот.

Всичко останало в добрия случай е липса на политически усет и преценка, а в лошия – подпомагане на политическия опонент. Към всяка проява на последното ще бъда безкомпромисен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5101 |22.08.2012 Станишев отново: Това правителство трябва да си ходи . 54| 5611 |21.08.2012 Станишев: Бойко Борисов се вживява като султан . 46| 8719 |13.08.2012 Борисов: Метрото излезе по-евтино от АЕЦ „Белене” . 74| 6635 |03.08.2012 Станишев се присмива на кабинета и ДАНС, че станали мандраджии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads