Реклама / Ads
86| 7288 |23.05.2014 НОВИНИ

Станишев към българите: От всички зависи промяната

.
Благодаря на всички наши активисти, които направиха тази прекрасна кампания очи в очи с хората, чувайки техните проблеми, болки, техните надежди, давайки кураж на всички социални, ляво мислещи хора в България, че промяната може да се случи в Европа и това, което правим в последните 12 месеца в България може да укрепне и да се развие.
 


Това заяви пред журналисти лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев на стадион „Локомотив” в Стара Загора, където започна тържественото закриване на предизборната кампания на Коалиция за България.

„Намира ме се на финалната права. Битката е наистина много оспорвана, но хората трябва да знаят, че единственото, което може да помогне на нашите опоненти от ГЕРБ и им дава някаква надежда, това е ако допуснем разпиляване на леви гласове. Не бива да помагаме на тези, които 4 години съсипаха България - институции, икономика и човешки съдби и сме на прав път  за победата”, категоричен бе лидерът на социалистите.

„Убеден съм, че ако социалистите спечелят изборите, Европа ще стане по-социална. Стотици милиони европейци искат промяна , защото Европа е в беда и не е това, което всички искаме да бъде – справедлива, социална, демократична и да се мисли за хората, а не за големите корпорации и за банките, за елита”, каза още Станишев. „Искаме тази промяна в Европа, за това търсим доверието в целия ЕС и този път хората могат да определят бъдещето на Европа, подкрепяйки нашия общ кандидат от социалистите Мартин Шулц”, каза той.

Той се обърна към медиите с думите: Искам да кажа на всички граждани: Гласувайте свободно, гласувайте по съвест, изхождайте от вашите убеждения. Направили сме такива промени в изборното законодателство, че вотът  ви да бъде таен, да бъде по съвест. Не се страхувайте от приказките, които се разнасят за манипулиран вот или всякакви други глупости. Няма да има вече Костинброд. България вече е свободна и демократична и гласът на всеки има значение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5099 |23.05.2014 Александър Симов: БСП дава възможност за нова социална Европа . 2| 4283 |23.05.2014 Станишев: Българите постигаме най-широкото си народностно единение на 24 май . 2| 3952 |23.05.2014 БСП почете паметта на пожертвалите се за България . 0| 3984 |22.05.2014 Томислав Дончев: Разликата между ГЕРБ и останалите партии е, че ГЕРБ иска и знае как да работи, прави го и постига резултати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads