Реклама / Ads
50| 5337 |27.04.2013 НОВИНИ

Станишев: Няма да допуснем житницата на България да бъде отровена

.
Сергей Станишев
Няма да позволим да се отрови земята, водата и храната на българите. Добруджа е като златна мина за България.
 

 

Това каза председателят на БСП Сергей Станишев на срещата си с гражданите на Добрич. Лидерът на БСП беше категоричен, че не трябва да се допуска добива на шистов газ в региона. „Добруджа е като златна мина за България”, отбеляза Станишев. Като втори приоритет за тази част от България председателят на социалистите изтъкна необходимостта от по- диверсифицирано земеделие, разнообразяване на растениевъдството и развитие на хранително-преработвателната индустрия. „Модерното българско земеделие трябва да тръгне от Добруджа”, добави водачът на листата на Коалиция за България в Добрич Явор Гечев.
 

Според Станишев страната ни се нуждае от диалог и национално съгласие, но не с тези, които докараха държавата до това състояние. „България трябва отново да стане демократична държава с работеща икономика. Номинирали сме за премиер един от най- добрите икономисти – стабилен, земен, спокоен и предсказуем. Човек, който е доказал, че може да пълни хазната”, отбеляза лидерът на БСП. По думите му на дневен ред е  спасяването на България. „Искаме животът да е нормален, с перспектива за всеки гражданин в България. Нашата амбиция е да върнем България на хората. Ние сме тук в България, няма да се изнесем. Искаме да можем да гледаме хората в очите. Ние сме от партия, която няма какво да крие и искаме заедно с гражданите да решаваме проблемите”, каза Станишев. Той напомни, че вчера се видя грозната и истинска същност на управлението на Бойко Борисов. „Четири години са се занимавали със своя интерес, газели са ред, държавност, законност. Това повече не може да се търпи. Трябва промяна. Единствената партия, която може и ще извади ГЕРБ от властта веднъж и завинаги е БСП”, категоричен беше Станишев. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 6262 |26.04.2013 Сергей Станишев: Мафия е превзела държавата. Необходими са решителни действия за пречистване . 173| 5242 |25.04.2013 Станишев: Борисов да каже ГЕРБ организирана престъпна група ли е! . 103| 6017 |25.04.2013 Борисов: Няма да искам оставката на Цветанов; той се закле в децата си . 0| 5492 |24.04.2013 Станишев: Очаквам Цветанов да обвини и Държавния департамент на САЩ, че работи за организираната престъпност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads