Реклама / Ads
79| 5881 |02.05.2013 НОВИНИ

Станишев: Разликата между Борисов и Цветанов са 3 години затвор

.
Източник: БСП
Борисов и Цветанов са като сиамски близнаци. Това, което ги отличава е, че за единия се предвиждат до 8 години затвор, а за другия – до 5 години. Ако се замислите какво звучи в държавата – това е срам.
 

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев в Разград. Той изтъкна, че четири години управляващите от ГЕРБ са се занимавали с интриги и подслушвания за свой корпоративен интерес.

„Разрушиха държавата”, възмути се Станишев.  По думите му ГЕРБ вече са в изолация и политически са приключили, защото са се показали като измамници.

Лидерът на социалистите напомни как Борисов и министрите обясняваха, че и кафетата ще си плащат със свои пари. „Оказа се, че само НАП и финансовото министерство са получили 170 млн.лв. бонуси. За майките и пенсионерите пари няма, а за тези, които дерат кожи – има”, отбеляза Станишев.

„Докато обвиняемият Цветанов и неговият лидер Борисов призоваха младите да стават овчари, Станишев договори 6 млрд. евро за първо работно място на младите хора в Европа”, каза водачът на листата в Разград Татяна Буруджиева и добави, че лидерът на социалистите се бори да бъдат отпуснати още 4 млрд. евро в подкрепа на младежката заетост.

„ГЕРБ създадоха първа частна държава и насаждаха страх у хората. Ако някой е заплашван, обръщайте се към БСП, към нашите водачи, ще бъдете защитени”, обърна се към хората в Разград Станишев и добави – „не може да ни газят едни разбойници все едно сме роби”. Според лидера на БСП след изборите ще има възмездие и изкупление – за всички безобразия, които са извършвали.

„За първи път пет политически партии се обединяват, за да бъдат преброени честно гласовете. Няма да позволим на ГЕРБ да измамят”, категоричен беше Станишев. Според него никой здравомислещ политик, било десен или ляв, няма да направи коалиция с ГЕРБ.

Сергей Станишев отбеляза, че БСП участва на изборите с национална мисия – да спаси България от една политическа клика. „Нашата управленска програма стъпва на реалните проблеми на хората. Не обещаваме празни приказки”, каза Станишев. Като водещ приоритет той изтъкна създаването на работни места като част от Плана „Орешарски”.

„Ще направим правителство с нашия мандат, търсейки широка подкрепа. Не си мислете, че ще допуснем нова криза с нови избори на есен. Никой не може да си играе със съдбата на българите”, каза още председателят на БСП. Той призова гражданите да вземат съдбата си в свои ръце. „С бюлетина номер 5 ще победим, защото трябва да върнем България на хората”, каза Татяна Буруджиева.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5028 |02.05.2013 Сергей Станишев: След изборите ще стартираме форуми с гражданско участие . 29| 4976 |01.05.2013 Станишев: Нашата кауза е България на промяната, в която всеки човек има възможности и достойнство . 21| 5957 |30.04.2013 Сергей Станишев: Искаме да живеем тук, в България, да създаваме сигурност и перспектива . 42| 6761 |30.04.2013 Дядо Николай към Сергей Станишев: Благословен от Бога. Успех!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads