Реклама / Ads
4| 5259 |06.03.2009 НОВИНИ

Стависки продава имот на морето

.
Парцел в Царево, дарен от общината, искал да продаде световният шампион, за да изплати всички обезщетения. Пазарът обаче е слаб, а отделно от това хонорарът на Стависки в шоуто “Ледников период” паднал.
 

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки продавал парцела, който притежава заедно с партньорката си Албена Денкова в Царево, за да се справи със сериозните си финансови проблеми.

Цената на земята била към 280 000 евро твърдят брокери, запознати с цените на недвижимите имоти в региона. Имотът възлиза на около два декара площ и беше предоставен безвъзмездно от община Царево в знак на признание към двамата фигуристи, когато те станаха световни шампиони преди две години. Сега обаче Максим Стависки ще направи опит да спечели въпросните 280 хиляди евро от него. Това обаче е оптимална цена, твърдят брокерите, които изразяват съмнение, че имотът ще се продаде лесно в условия на криза. В момента сделките със земя по Черноморието буквално са замръзнали. След пика на продажбите през миналата пролет, сега агенциите за недвижими имоти буквално стоят без работа поради липса на клиенти. Запознати считат, че Стависки би могъл да пласира имота на свои сънароднци - само те спорадично реализирали покупки по Черноморието ни. И техните пари обаче щели да свършат, предупреждават икономисти. Все пак, ако реализира сделка,  Стависки ще има възможност да изплати всички обезщетения. 

staviiski_imot.jpg
 снимки Вяра Йовева

Известно е, че световният шампион заработва и от руското шоу “Ледников период”, чието продължение “Ледников период: Глобалното затопляне” започва да се излъчва от 8 март по Първи канал в Русия. Неприятната новина за всички участници обаче, е, че бившият състезател по фигурно пързаляне и настоящ продуцент на шоуто, Иля Авербух намалил хонорарите на участниците заради финансовата криза. Всички те се отнесли с разбиране и никой не напуснал проекта, твърди самият Авербух. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5605 |28.01.2009 Продават инфраструктурата на Слънчев бряг на частен инвеститор, община Несебър я иска без пари . 0| 4367 |05.01.2009 Стависки в затвора за 30 месеца, обжалва . 21| 5436 |05.01.2009 Две години и половина затвор за Максим Стависки . 3| 6025 |03.12.2008 Край на кризата: $2500 заплата, ако продавате тайландски сувенири

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads