Реклама / Ads
16| 9750 |10.09.2008 НОВИНИ

Стависки зад волана в "Ауди" с порноактриса?

.
Максим затваря вратата на „Ауди”-то, като по всичко личи, че той ще шофира колата. До него e седнала актрисата Татяна Арнтголц, за която Google отваря порносайтове.
 

 

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е заснет да се качва на шофьорското място в червено „Ауди" в Русия. На клипа ясно се вижда как Максим се качва в колата. В руския сайт Life.ru., където е качен клипът, видеоматериалът завършва точно в момента, в който Максим затваря вратата на „Ауди”-то, но по всичко личи, че именно той ще шофира автомобила. До него пък e седнала актрисата Татяна Арнтголц.

През август 2007 г. Максим Стависки причини жестока катастрофа в пияно състояние, при която загина едно момче, а 19-годишната Мануела Горсова все още продължава да се лекува, след като прекара месеци кома, в Израел. Ставийски беше осъден на 2 години и 6 месеца, условно и беше лишен и от правото да управлява автомобил за срок от 4 години. На 24 септември предстои Върховният съд да вземе окончателно решение по делото за катастрофата.

staviiski.jpg
 снимки Вяра Йовева

Сега на преден план излиза въпросът защо независимо от присъдата Стависки по всяка вероятност шофира в Русия. Другата новина за руските сайтове е свързана с факта, че Стависки започвал нова връзка в живота си - тъкмо с въпросната Татяна Арнтголц, която е негова партньорка в телевизионното шоу „Ледников период". В това шоу известни състезатели по фигурно пързаляне помагат на звезди аматьори да карат кънки. Българката Люси Дяковска, например, е участвала в немския вариант на "Звезди на лед", водено от шампионката Катарина Вит. Заради присъствието си в него световният шампион сега се намира в Русия. В сайта Life.ru твърдят, че заради своята нова любов, Стависки бил на път да изостави дългогодишната си приятелка Албена Денкова. 7284tatyana-arntgolts.jpg

Руските журналисти дори предполагат, че ще бъде отменена и отдавна планираната, но никога не доуточнена сватба между двамата фигуристи. Търсенето в Google на снимки на Татяна Арнтголц на кирилица пък странно защо отвежда към руски порно сайтове, за влизането в някои от които се изисква доказване на пълнолетие. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4448 |07.05.2008 Потвърдиха условната присъда на Максим Стависки . 11| 7089 |30.01.2008 Максим Стависки с условна присъда и отнета книжка . 2| 6719 |28.11.2007 След дълга кома жертвата на Стависки диша сама . 1| 6861 |08.10.2007 Ново обвинение срещу Максим Стависки за катастрофата край Ропотамо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads