Реклама / Ads
11| 13877 |12.07.2020 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Борисов е наркоман друсащ се с най-силната дрога - безконтролната и безпределна власт на диктатурата

.
Стефан Гамизов
Диктаторите си приличат. Те наистина вярват, че всеки вярва в техните делюзии - крайни фантазии, представи и вярвания в нереални факти, които не отговарят на реалността. Така и Борисов си съчинява и приписва успехи и постижения, които не са негови, а въпреки него или са просто лъжа зад която стоят планини от корупция и злоупотреби...
 

 Много от вас не разбират, че психиката на Борисов не функционира нормално, а вие очаквате адекватни реакции, дори оставка. Той е наркоман друсащ се с най-силната дрога - безконтролната и безпределна власт на диктатурата.

 

Но всеки наркотик довежда до разруха и нужда от още по-големи дози. Доган е дилъра на този наркотик, а Борисов най-важния му потребител. Догановият картел държи маковите полета на властта, тайните фабрики и снабдителната мрежа на този зловещ наркотик. Момчето от Банкя, което се хвали, че е прост и се подиграва на цяла Европа, беше идеален клиент за догановата продукция. Сега пред него стои истината на неговите делюзии. Борисов не вижда тази истина, защото е в кризата на диктатора преди края - толкова много му вдигат телефона, “Ангела” му казва “Бойко”, а той по банкянски на малко име на който се сети премиер в Европа говори. Как ще има край?

 

Той не вярва и не може да повярва, че край е възможен. Парите са в него, дилъра му Доган с целия си картел е зад него, може да арестува и да бъде повдигнато фалшиво обвинение на който си пожелае с едно обаждане по телефона си без кирилица, диктатурата в Москва е зад него и той лежи в краката и слушка Цар Путин. Не може да има край!!! Няма как да има край!!! Но... той идва за всеки диктатор. Спомням си как независимо от всичко и безбройните черни услуги в борбата с тероризма, Саркози се обади на Кадафи и му каза: “Имаш малко време. Бягай!!!” Кадафи не го послуша и знаем как свърши. Борисов няма да свърши така, защото срещу него има цивилизовани и нормални българи, какъвто не е той. Но Борисов ще си отиде. Той ще си отиде, защото е установил диктатура , която е издигнала в култ първо него, издигнала е в култ и религия корупцията, злоупотребата с власт и държавното насилие, както всяка диктатура, но освен изброеното, Борисов се превърна в марионетка на диктатурата в Москва, която води хибридна война срещу ЕС, Европа, САЩ и цели разкол в НАТО.

 

Диктатура, делюзии, корупция, лъжи и предателство - това е описанието на Борисов сега и неговото управление. Цинизмът на лъжите и манипулациите на Борисов, че “държавата ще се счупи” и “ще ни отклонят от Европа”, са точно тези делюзии за които говоря. Турски поток и АЕЦ “Белене”, са ясните примери за делюзните лъжи на Борисов и не някой друг, а той “чупи държавата” и ни “отделя от Европа” с тях. Разрухата посята от Борисов в разделението на властите, злоупотреби и садистична корупция, е “чупене на държавата и отделяне от Европа”. Борисов така и не разбра, че да си простак и неграмотен не е за гордост, макар озверялото му садистично его да е “отгоре” над образованите, знаещите и можещите, да работи за него, защото стъписва нормалните хора, както всеки нормален човек се стъписва от такова зло и наглост срещу себе си. Затова Борисов трябва да си тръгне веднага. Всеки ден закъснение ще е повече страдание за българите и още по-голямо превземане на държавата ни от руската диктатура и догановия картел!

 

Стефан Гамизов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7091 |12.07.2020 Христо Иванов на телефона с Борисов: Страх Ви е от Доган и Пеевски . 46| 20217 |12.07.2020 Иван Бакалов: Циркът тепърва предстои. Борисов ще бърше сълзи . 8| 4181 |12.07.2020 Стефан Левашки: Дерзайте, млади приятели, не оставяйте да Ви откраднат мечтите . 23| 7446 |12.07.2020 Десислава Иванчева: Г-н Борисов, имахте последен шанс да покажете чии интереси защитавате

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads