Реклама / Ads
25| 14878 |19.07.2020 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Борисов, Пеевски и Доган печелят твърде много време и се прегрупират

.
Стефан Гамизов Източник: БГНЕС
Лидерите на протестите позволяват на Борисов, Пеевски и Доган, да печелят твърде много време и да се прегрупират. Времето за спечелване на войната, която диктаторският триумвират води години наред с корупция, наглост и садизъм с България и българите започва да изтича със страшна сила.
 

Имате много малко време господа Хаджигенов, Бабикян и Минеков, да посочите път и протестиращите хора да заставят диктатурата да върви по него вършейки определени неща в тяхна полза ( в полза на протестиращите хора) и накрая на този кратък път диктатурата да се разпусне след формална оставка на нейното правителство.

 

Този план, трябва да гарантира, че системата няма да се възпроизведе след оставката на правителството на диктатурата и отстраняването на диктаторът Борисов от власт. Виждате надявам се, че примката в Брюксел се стяга около шията на диктаторът и неговото поведение доведе до блокиране на преговорите на финансирането на възстановяването на ЕС, защото вече не може да се крие злоупотребата с власт в държава от ЕС, както и мащабите на корупцията и потъпкването на върховенството на правото, а това показва, че трябва да има нови условия за получаване на пари от ЕС.

 

Диктаторът Борисов разклати ЕС, защото доказа, че диктатура, корупция в чудовищни размери, злоупотреба с власт и ЕС не са взаимноизключващи се неща.

Добри или лоши, харесвани или не, вие лидерите на протестите държите речите пред хората и това ви поставя в състояние на историческо задължение към нацията!

 

Начертайте план за капитулация на диктаторът Борисов и протестите трябва да се превърнат в искане, този план да бъде приет безусловно!

 

Бъдете на нивото на историческта мисия, която макар и непреследвана от вас, сега е на вашите рамене!!!
#оставка #europe #freedom #bulgaria #humanrights

 

Стефан Гамизов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 17086 |15.07.2020 Недялко с надгробно слово за Борисов, стене уплашено . 23| 13766 |15.07.2020 Илиян Василев: Г-н Борисов, каня всичките ви министри, барабар с Пеевски, на публичен дебат . 16| 12902 |14.07.2020 Благодаря на прокуратурата, че пусна записа с Огнян Стефанов. Така лъсна всичко! . 13| 14108 |14.07.2020 Стефан Гамизов: Смразяващ удар върху националната сигурност!!! Никой в нормална държава не публикува СРС-та

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads