Реклама / Ads
44| 6256 |05.02.2014 НОВИНИ

Стефан Софиянски: Хвани Станишев, удари Борисов

.
Христо Бисеров има място в българския политически преход - има открицателни и положителни страни в него. Познавам Бисеров и към неговата работа имам положително отношение.Това каза в "Лице в лице" бившият служебен премиер Стефан Софиянски.
 

Станишев не се оправи четири години за "Белене". Борисов не се знаеше на кой свят е за "Белене" Накрая те се прегърнаха за референдум и сега нещата са такива, каквито са, каза той по въпроса за строителството на АЕЦ "Белене".

Г-н президента бе част от мнозинството и в МС на ГЕРБ. Правиха един изборен кодекс, скандален.Като си кандидат за президент не можеше ли да включиш референдума в компанията си?  Затова казвам, че този референдум е на слаби политици.

Хвани Станишев, удари Борисов. Единият не си направи "Белене" тръгна на референдум. Другият не си направи задължително гласуване, тръгна на референдум, посочи той.

Защо трябва да има задължително гласуване? За да бъде всичко равнопоставено - както всички плащаме данъци. За да имаме правото след това да сме доволни или недоволни, смята бившият служебен премиер.

Заемите са препоръчителни.Той е икономически инструмент, който България трябваше да използва далеч по-рано. Да вземеш заем не е лошо, важното е да го използваш. Апокалипсис няма да има. Банковата система е стабилна, но икономиката е в криза. Няма да има апокалипсис, но няма да има и развитие.Така Софиянски коментира изказвания на Бойко Борисов и финансовия министър Петър Чобанов по въпроса за икономическото бъдеще на България. Имаме слаби управленци, затова няма растеж, допълни той.

Орешарски знае за какво става въпрос, но е стиснат от това, че обществото не иска комунист да го управлява, каза Софиянски , но отговори отрицателно на въпроса дали Орешарски е комунист. Аз го бях преценил , че има професионални качества, но сега не може да го реализира, защото е под натиска на Станишев и ДПС, каза още той.

Сега имаме по професионално управление от това на Борисов и Дянков, но не можа да избяга от политическия натиск, каза още бившият служебен премиер.

Кризите винаги са били при комунистите - при Луканов, при Жан Виденов, Станишев и Борисов си я поделиха. Всичких кризи са при комунистите. Не можеш да живееш в 21 век с мислене на 20 век, завърши той. И Борисов си отива, и Станишев си отива, необходимо е да дойдат млади хора. Хванете се с политика, обърна се Софиянски към водещите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6606 |04.02.2014 С цигара Стефан Данаилов се смее на скандалите в БСП . 63| 6883 |04.02.2014 Софиянски:С комуниста Борисов и Станишев нямаме работа . 2| 5120 |21.01.2014 Екип на "Алфа" нахълта в офиса на Стефани Дюмортие . 85| 8710 |18.01.2014 Ташева: Защо скриха, че „аташето” Стефани дьо Мартие стои по-долу от домакинката?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads