Реклама / Ads
0| 4584 |20.03.2007 НОВИНИ

Стоянов и Николова в спор кой яде кебапчето

.
Лидерът на СДС Петър Стоянов днес определи като „кебапчийско котарачене” процесите на напускане или присъединяване към партии, визирайки Елеонора Николова. "Кебапчетата са по-скоро за тези, които са кандидати за някакъв пост или изборна длъжност”, коментира депутатката, намеквайки, че Стоянов води листата на СДС за Европарламента.
 
Лидерът на СДС Петър Стоянов днес определи като „кебапчийско котарачене” процесите на напускане или присъединяване към партии.
“За тези процеси на напускане и присъединяване в Пловдив има много хубава дума – кабапчийско котарачене. Това е, когато пуснете един котарак в една кабапчийница и той обикаля между масите в търсене на някое изпаднало по-голямо кюфте или кебапче. С това разбира се, не визирам никого”, каза Стоянов подсмихвайки се. Така той отговори на журналистически въпрос за напусналата синята партия в неделя Елеонора Николова.
Самата Николова нарече изказването „доста грозничко”, въпреки че не се чувствала засегната от него. Тя обясни, че няма защо да яде кебапчета, тъй като не се е кандидатирала за нищо. „Кебапчетата са по-скоро за тези, които са кандидати”, коментира депутатката. „В този смисъл не се чувствам засегната, тъй като не съм се кандидатирала за никакъв пост. Ако образно се каже, че това е някаква облага, облагата е за хора, които са се кандидатирали за някаква длъжност или за изборен пост”, поясни Николова, намеквайки, че Петър Стоянов се намести за водач на листата на СДС за евродепутати.
Междувременно общинската и областната организации на СДС в Русе разпространиха декларация, в която изразяват възмущението си от нейната „неетична постъпка” и настояват тя да излезе и от парламента. По този повод Елеонора Николова заяви: „Ако направим разбор на гласоподавателите, голяма част от тях бяха хора от Русе, които виждаха в мен човек, който може да представлява добре интересите на русенци. Част от тези хора в момента са в гражданското сдружение „Европейски демократичен път” и ме подкрепят в действията и преценките ми”. Народната представителка все пак изрази увереност, че след определено време пътищата на двете формации ще се съберат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 12386 |02.05.2007 Търсят шофьори за градския транспорт с обяви на всеки автобус . 0| 5537 |07.05.2007 Microsoft може да купи Yahoo, според слухове . 0| 5951 |11.05.2007 Транспортната стачка ще повлече след себе си протести и в други браншове . 0| 5377 |13.05.2007 Стачната готовност на транспортните работници остава, решението взимат днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads