Реклама / Ads
75| 6036 |04.02.2012 НОВИНИ

П. Стоянов: Първанов подменя историята за 4 февруари 1997 г.

.
Петър Стоянов
Търсел си голям противник, за да каже на своите "Аз съм". Когато станах президент, не го чувствах като голяма чест, бях стъписан, че ми се падна нещо за което не съм мечтал и като дете, но го мислех като тежест, която трябва да се носи цял живот, призна П. Стоянов.
 

Стига сме се надценявали, непрекъснато говорят, че Хилъри Клинтън идвала у нас заради шистовия газ, или заради това САЩ да ни натискат заради Иран, каза по НТВ президентът П. Стоянов.

Не е хубаво това, когато човек падне от власт да го критикуват непрекъснато, каза той по повод Г. Първанов и добави, че щял да вземе да го защити. Все пак Стоянов подчерта, че Първанов подменя историята за 4 февруари 1997 г.  Първанов си търси голям противник, за да каже на своите "Аз съм", обясни още Стоянов.

Водещият Карбовски го помоли да коментира и останалите българските президенти:

Не познавах лично Петър Младенов, той остана в историята с репликата за танковете, което говори за това колко капризна е историята. Затова си и отиде по този начин, въпреки че мнозина негови сподвижници биха казали същото, коментира Стоянов.

Д-р Желев събра настроенията на някои седесари срещу себе си, но ако той не беше проявил достойнство да приеме предварителни избори, аз нямаше да стана президент, щеше да отцепи много гласове. Д-р желев не открадна и два лева, аз се отнасям с уважение към него, продължи Стоянов.

Когато станах президент, не го чувствах като голяма чест, бях стъписан, че ми се падна нещо за което не съм мечтал и като дете, но го мислех като тежест, която трябва да се носи цял живот. Разликата между БСП и СДС към момента, в който аз се върнах да помагам, беше и е огромна. СДС направи така приватизацията, че уби възможността дясна партия да управлява поне още 20 години.

Желая от сърце на Р. Плевнелиев успех и късмет, вижда ми се отворен; не ми се иска техният семеен избор да задава стандарти за следващите първи думи, посъветва Стоянов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 178| 8904 |04.02.2012 Екссъветник на Т. Живков заложи 50 лв., че Първанов ще победи Борисов . 83| 5571 |03.02.2012 Първанов: Някой много се страхува от мен . 22| 7029 |03.02.2012 Разбулване на "тайнствеността" на президента Първанов, искат депутати . 99| 9365 |03.02.2012 Пл. Устинов: Ал. Петров беше във връзка с Първанов, Сакскобургготски, Филчев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads