Реклама / Ads
48| 6543 |14.06.2011 НОВИНИ

П. Стоянов се връща на “Дондуков” 2

.
Петър Стоянов
Такъв слух витае из политическите коридори. Стефка Костадинова и Плевнелиев отричат да имат покани от Генерала.
 

Петър Стоянов може пак да бъде президент, пише Стандарт. "Не е изключено това да е едно от имената, над които премиерът Бойко Борисов умува", обясниха депутати от ГЕРБ. Те трескаво умуват кой може да е кандидатът на мнозинството за държавен глава, след като Генерала обяви, че вече е избрал човек за "Дондуков" 2 - надпартиен, с голям авторитет и популярност. Според част от герберите Генерала може и да разговаря с Петър Стоянов. "Експрезидентът обяви, че е огорчен от разцеплението в Синята коалиция, той може да дръпне част от гласовете на десните, ако се кандидатира за държавен глава", обясняваха депутати.

Междувременно по жълтите павета вчера трескаво се завъртяха още две имена за кандидат-президента на ГЕРБ. Стефка Костадинова е непартийният кандидат за държавен глава на Борисов, твърдяха читатели във форума на BNews. Според тях премиерът вече е имал не една и две срещи с великата спортистка и известна българка, за да я убеди да приеме поканата му.

Шефката на БОК обаче отрече с нея да са водени разговори да влиза в политиката. "Аз си обичам спорта. Човек си тежи на мястото. Няма такова нещо. Това е несериозно", коментара дамата. Въпреки това читателите по форумите твърдяха, че логото на Костадинова за кампанията било: "Нация от шампиони". От пресцентъра на ГЕРБ категорично опровергаха тиражираната информация името на Костадинова да е обсъждано като кандидат на управляващите.
Строителният министър Росен Плевнелиев също обяви, че не е получавал предложение от Бойко Борисов да стане кандидат за президент. "Няма такова предложение, аз поне не съм получавал предложения от премиера. Аз продължавам да работя и съм днес тук пред вас, за да мога да ви покажа, че ние стартирахме четири пъти повече пътища първи и втори клас. Увеличаваме обемите на инвестиции и работим здраво", каза Плевнелиев и добави, че за него "избори за каквото и да било не стоят на дневен ред". Миналата седмица Борисов заяви в Александровска болница, че ГЕРБ ще съобщи своя кандидат за президент през септември и се пошегува с Росен Плевнелиев, като каза: "Нали ще го издигаме, какво ли не чух тези дни". (Стандарт)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 4727 |12.06.2011 П. Стоянов: Разцеплението на СДС ме огорчава . 46| 4996 |11.06.2011 Първанов: Догодина се връщам в политиката . 7| 6054 |10.06.2011 Сбъркали адреса на "Палките", връщат ги в Пазарджик . 7| 6211 |07.06.2011 Кирчо Киров тайно в Судан, връща трима отвлечени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads