Реклама / Ads
9| 4606 |16.01.2015 НОВИНИ

Я. Стоилов: БСП е с принос за връщане на спрените влакове

.
Янаки Стоилов
Червеният Янаки Стоилов посочи в "Панорама", че БСП е заело твърда позиция за спрените от правителството влакове и има принос за решаване на проблема на хората. Той допълни, че благодарение на лявата партия, се е решила и пенсионната реформа.
 
Темите мотат да бъдат продължени. Ние сме за подкрепа на държавните-общинските училища, за ревизия на пенсионните фондове, решителни действия срещу масовата престъпност и поредицата от убийства за разчистване на сметки, ликвидиране на проблема с бежанците преди да е станало късно, по-голяма отговорност за европейския план за развитие, изреди и други теми, по които социалистите работят усилено.

Споделям, че европейските фондове може да са катализиращо средство за българската икономика. Но ако санирането ще е приоритет №1, няма да се стигне до подобряване на икономическото положение и социалната ситуация, каза още той.

България има нужда от промяна на съдебната система, но това не е някакво заклинание, което се превръща в алиби за всички, които го изричат. Да не се окаже, че зад амбиционните цели, ще продължава движението по познат кръг.Не само по съдебната власт правителството подхвърля теми, чака какво ще стане и накрая финализира процеса. Няма ясно очертани стъпки за постигане на целите, коментира Стоилов.

Необходимо е противопоставяне на всички крайности - от религиозен или политически характер. За съжаление тероризмът е против опитите за възраждане на имперски претенции и задълбочаване на социалната бездна.Трябва да има радикални промени в икономиката и социалната политика, бе мнението на социалиста за терористичния акт в Париж.

Нашата външна политика не бива да се опира на съгласие, а на балансираното съгласие и ангажименти. Не бива да се греем на огъня, който се разпалва между различни страни, още повече да изгаряме в техните пламъци. Това се отнася до енергийната тема и други коридори , по които Европа се свързва с Изтока, анализира той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4751 |14.01.2015 Янаки Стоилов: "Борисов 2" е рекордьор по външни заеми . 8| 5701 |01.01.2015 ЧНГ - атака във фейсбук към Бербатов за връщане в националния . 2| 4088 |15.12.2014 Делото за връщане на лизенза на КТБ започва днес . 6| 4259 |11.12.2014 Мерджанов: Промените в Закона за МВР целят връщането на модела „Цветанов”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads