Реклама / Ads
41| 5727 |24.03.2015 НОВИНИ

Стоилов: Да не говорим за мол, там вече убиват

.
Депутатът от „БСП Лява България” Янаки Стоилов Източник: Булфото
БСП започва усилена подготовка за местните избори. В партията са започнали разговори какви ангажименти ще бъдат поети пред всяка една от общините. Ангажиментите към общините ще бъдат основно в 10 направления.
 
Това заяви депутатът от „БСП Лява България” Янаки Стоилов в сутрешния блок на БНТ. „Специално внимание обръщаме на повишаване на заетостта и доходите”, каза Стоилов. Той обясни, че всеки кандидат за кмет ще трябва да се подготви с проекти, които да могат да бъдат реализирани веднага след изборите.

„Неолибералният капитализъм изпива силите на всички. Необходими са много социални и радикални промени. На конгреса ще приемем специално обръщение. Трябва да си вземем поуките и да не разочароваме повече избирателите си”, заяви депутатът.

„В БСП има хора с лидерски качества. Има председател на БСП и председател на ПЕС и ние трябва да се възползваме и от двамата”, смята Стоилов. „Не мога да коментирам дали Сергей Станишев ще се върне начело на БСП. Той е член на партията и председател на ПЕС”, добави той. Според Стоилов, въпросът Станишев да застане отново начело на партията не стои. „Целта пред ръководството на партията е да я сплоти и БСП да се яви силна на изборите”, посочи той.

„Местните избори тепърва предстоят. Вотът в Сърница не е показателен. Нашата цел е да имаме кандидати в почти всички общини и населени места. Ние ще предложим радикална лява политика за изход от кризата и за по-добър живот. Напреднали сме доста в развитието на нашата политика за местната власт”, каза Стоилов. Той отказа коментар и нарече „медийни спекулации твърденията, че Корнелия Нинова ще бъде кандидатът на левицата за кмет на София.

От левицата продължават да отчитат като голям проблем младежката безработица и си поставят като приоритет включването на повече млади хора в политиката. „Дайте да не говорим за мол, защото в моловете вече убиват”, коментира той идеята на колежката си Мая Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4664 |14.03.2015 Ангелкова: Вече сме член на Асоциацията на руските туроператори . 2| 4280 |14.03.2015 Л. Павлова: До довечера всички места в Смолянско ще бъдат проходими . 1| 4866 |13.03.2015 Тодор Костадинов вече с обвинение за "Червеи" . 42| 4798 |13.03.2015 Борисов за КТБ: Около 800 млн. лева вече са ограбени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads