Реклама / Ads
29| 5233 |15.11.2013 НОВИНИ

Стоилов и Цачева изнервени, мерят си митингите в аванс

.
Цецка Цачева
Границата не минава само между партиите, но и между отделните хора и групи, каза Стоилов. Излизате на митинг с кандидатите за държавна служба, посочи Цачева.
 

Политиката ни започва да заприличва на футболното ни първенство, никой не гледа играта, а агитките стават все по-ожесточени, заяви по БТВ червеният депутат Янаки Стоилов по повод демонстрацията на БСП и ДПС в събота в София. Тя се правела, за да се утвърди свободата на хората, да може да се протестира, а не да се прави метеж. Гражданите трябва да могат да изразят своето мнение без да се прави окупация и да се насажда омраза, каза Стоилов.

 

По темата за това как ще се издигне един човек в кариерата си, ако дойде на протеста на БСП, Стоилов се подразни и посъветва водещите да повикат Паргов, за да им обясни, а не да канят него.

 Янаки Стоилов
 

Цецка Цачева, която се включи в разговора, каза, че управляващите си мислят, че те са правилните и умните, а действията им показвали паника. След като ГЕРБ обяви митинга си в Пловдив, часове по-късно стана ясна тяхната паника, обясни тя.

Вие излизате на митинг с кандидатите за държавна служба. Кажете обаче на тези хора, че вече няма свободни места, метежът вече е извършен, каза Цачева.

Двамата гости в студиото размениха остри реплика за това кой задава въпросите. Шансът на това правителство е само, ако те искат да променят финансовата политика. Трябва да се проследят българските банки и да се види зависимостта им на политическите кръгове. Границата не минава само между партиите, но и между отделните хора и групи, които винаги се оказват облагодетелствани, коментира депутатът от Коалиция за България.
 

Дълбоко се съмнявам, че политическите сили, които управляваха през времето на прехода, ще могат да направят подобно нещо, каза Цачева и добави, че хората вече не вярват, че силите извършили подобен преход, ще променят нещо.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5732 |13.11.2013 Цачева: Не студентите окупираха СУ, депутатите окупираха НС . 37| 5280 |06.11.2013 Янаки Стоилов:280 000 души ще вземат по-високи заплати . 118| 5920 |28.10.2013 Я. Стоилов: Студентите ни са изостанали от времето . 87| 5948 |26.10.2013 Я. Стоилов недоволен; окупацията не била демокрация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads