Реклама / Ads
4| 5975 |07.07.2010 НОВИНИ

Сциентолози събират лична информация като МВР

.
Том Круз е известен сциентолог
Правили оферти за безплатно гостуване вън от страната, което възторгнало посетителите на семинар у нас.
 

На семинарно обучение сциентолози представиха свои центрове за обучение и лечение на наркомани
, а българските деца направиха контакти с тях, размениха телефони и имейли, обясни по БТВ училищен лекар, който присъствал на семинара. Половин час продължило представянето на сциентоложката църква в НДК пред хора от цялата страна с музика и мултимедиа, а хората били много въодушевени. На всички била раздадена специална карта, която всеки трябвало да се попълни, а тя съдържала доста лична информация. Това е сциентоложка практика, обясниха запознати по повод събирането на данни сякаш от специални служби.

Имало оферти за безплатно гостуване извън страната от три до шест месеца, които възторгнали присъстващите, разказа жената, която веднага написала доклад за случая. Тя обаче се страхувала за себе си заради информацията, която подала, въпреки че не знаела дали държавата и съответните служби ще предприемат нещо по случая.

Frognews.bg припомня, че през последните дни се разпространи информация за това, че агенти от ДАНС разследват кой превежда и как се разпространяват у нас хиляди религиозни книги с възхвала на сектантската религия сциентология. Директорът на Народна библиотека "Иван Вазов" Радка Колева потвърди, че е разпитвана от агенти на ДАНС.

Едни от най-известните сподвижници на сциентолозите са
актьорите Том Круз и Джон Траволта. Покрай Круз такава е и съпругата му Кейти Холмс, за разлика от Никол Кидман, която не пожелала да се присъедини и затова приключил бракът й с Круз, който бил с много висок ранг в йерархията. Уил Смит, Дженифър Лопес и Шарън Стоун са други "звездни" сциентолози". У нас преди време консултантската компания на белгиеца Марк де Турк - привърженик на Сциентоложката църква, обучавала чиновници от няколко министерства, най-вече от това на Николай Василев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6592 |24.06.2010 Столична община обича чалгата и мрази рока . 1| 5594 |12.06.2010 Пътуваме до Сърбия само с лична карта . 9| 5390 |04.06.2010 Крият секретната информация от членове на ВСС . 4| 5203 |03.06.2010 9 души осъдени за изнасяне на секретна информация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads