Реклама / Ads
44| 11607 |25.10.2010 НОВИНИ

Е. Сугарев: Цветанов и Борисов ще платят с живота си, ако не победят Ал. Петров

.
Е. Сугарев
Парадокс! Човекът с най-висок рейтинг в държавата се оправдава пред човека, посочен за глава на българската мафия; едва ли Петров е заинтересован Борисов да стане президент коментира Сугарев.
 

Имаше много други хора, които говориха и платиха с живота си за говоренето, обяви по БТВ Едвин Сугарев. Имаше огромен натиск от страна на Н. Филчев над прокурора Н. Колев, осмелил се да говори пръв. Имаше и един варненски прокурор В. Миков, също пращан в разни прокурорски дисципи, но имаше и много журналисти, които говореха, добави той, визирайки "самоубийството" на прокурора.

Вид реабилитация на Н. Филчев е посланическият му пост в Казахстан. Не се работи обаче достатъчно решително, защото той отдавна трябваше да е зад решетките за две убийства и един натиск за убийство, каза още Сугарев. Филчев не беше добре с психическото си здраве и при сривове се е случвало да признае едни или други свои деяния, обяви той.

Ямболската адвокатка Надежда Василева е била служител на Ал. Петров, осигурявала паричните потоци, нотариални приписвания на имущества с фалшиви документи; смъртта й се е случила по време на среща на главния прокурор с нея, двамата са били в интимни отношения, тогава се е появил златният шанс на Петров да постави Филчев под зависимост. Делото после било засекретено с такава степен, с която се засекретявали дела за националната сигурност на страната.

В момента има политически интереси, свързани с БСП, която иска да разклати ГЕРБ и да се върне във властта. Ситуацията понастоящем е абсолютно парадоксална. Човекът с най-висок рейтинг е принуден да се оправдава пред човека, посочен за глава на българската мафия, каза Сугарев. Никой не отговаря как Ал. Петров е станал мултимилионер, попита той и отговори веднага - със силово застраховане, рекет, проституция. Сугарев каза, че по време на управлението на СДС Петров е имал влияние върху партията с помощта на Н. Михайлова. При БСП той бил лице за контрол и пълнене на политическата каса. Днес, без да ми е симпатично това правителство, е по-добро от тройната коалиция. Борисов следва моментния си политически интерес и не го интересува нищо друго - Петров ту е лоялен гражданин, ту мафиот, каза Сугарев. Едва ли Петров е заинтересован Борисов да стане президент, освен ако не са се разбрали, което макар и малко вероятно, не е невъзможно, добави той.

Понастоящем е разклатена основата на парламентарната подкрепа на ГЕРБ
, констатира Сугарев. Ако нещата се размърдат при Атака, която втърдява позицията си, ако не победят в случая с Ал. Петров, това ще струва политическата кариера на Цв. Цветанов и Б. Борисов, може би и живота, заключи Сугарев

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4938 |24.10.2010 Борисов бие БСП и с паднал рейтинг . 55| 8593 |23.10.2010 Трактора вкара в интрига Борисов и Цветанов . 27| 5044 |22.10.2010 РЗС: Цветанов пере пари зад гърба на Бойко . 27| 5541 |22.10.2010 Д. Гяуров: Консултант Цветанов = консултант Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads