Реклама / Ads
34| 5458 |13.12.2013 НОВИНИ

Свърши ролята на ДПС на балансьор

.
Борисов направи една долна инсинуация, твърдейки че ДПС отваря място на нови политически проекти. Благодаря на г-н Местан, че се разграничи от това твърдение. Само че нашето място беше отворено от недоволствата и февруарските протести. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков при откриване на офиса на движението в Бургас.
 

Според него не отговарят на истината твърденията, че се търси дискредитация на „Атака“. Проблемът по думите му е, че не беше чут призивът на движението да се премахнат партийните субсидии. Точно заради това стана възможно Бойко Борисов да отиде в Израел, а Волен Сидеров – в Куба. „Ние поискахме държавният глава да върне Закона за бюджета точно заради партийните субсидии“, обясни Бареков и допълни, че вместо това президентът е тръгнал да защитава корпоративните интереси на хора като Цветелина Бориславова и върнал текстовете за ВЕИ.

За господин Местан обаче имам една лоша новина, каза лидерът на „България без цензура“. Ние не сме в дясно, а при хората и в центъра. А след като сме там, с това свършва тяхната роля на балансьор. Николай Бареков каза, че има достатъчно подкрепа, която се доказва от социологическите проучвания и че в следващия парламент ролята на балансьор, ще бъде отнета от ДПС.

По отношение на разграничаването на ГЕРБ от думите на турския президент Ердоган, че Тракия е тяхна територия, Бареков зададе въпроса кой ходи да се целува с Ердоган и не беше ли това самият Борисов. Лидерът на „България без цензура“ допълни, че други агенти на Ердоган са Реформаторския блок – на тях социолозите им дават около 2% подкрепа заради Кунева и още толкова заради Костов, а още 1% се държи от Касим Дал. Така излиза, че точно той е човекът, който държи коза дали реформаторите ще успеят в следващия парламент или не. А както е известно Дал е един от агентите на Ердоган. Така излиза, че националните предатели са Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Меглена Кунева и Касим Дал. „Виждате какво дясно имаме – което се финансира от Турция“, заключи Бареков.

По време на откриването на офиса беше представена и Калина Крумова от социалната платформа „Евромайки“, които от днес и от Бургас започват да раздават своите подаръци на децата инвалиди и децата, чиито родители са такива.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5343 |18.11.2013 Кутев: Бареков се вживява в ролята на месия . 28| 5955 |12.11.2013 Миков доволен, НС свършило много работа днес . 55| 5047 |25.09.2013 Станишев: ГЕРБ умеят силоващина, но това свърши! . 26| 6326 |18.09.2013 Проф. Близнашки: Пеевски трябваше да свърши мръсната работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads