Реклама / Ads
53| 8820 |26.05.2014 НОВИНИ

Светла Петрова: БСП имаше исторически шанс, но го пропиля

.
Източник: Булфото
Не може такава голяма разлика в процентите на БСП и ГЕРБ! Социолозите обслужваха политическите партии, затова истината излезе друга. Те са всичко друго, но не и социолози. Освен с нови политици, ще трябва да се обзавеждаме и с нови социолози, коментира журналитската Светла Петрова в „Лице в лице”.
 

 

Хората започнаха да мислят проеврпейски. За тях българските националисти са донски казаци. ГЕРБ обра десния вот за мое съжаление. За мен дясното бе символ на свободата, правата на човека, нещо което беше потъпкано от ГЕРБ, коментира колежката й Диляна Грозданова.

 

ДПС е най-силно представилата се партия. Железен електорат, подчерта тя.

 

Бареков е много тъжен феномен. Показа на какво ниво е българската политика. Той не е журналист, а говорител. Българската политика не е виждала толкова добре финансиран проект, коментира Грозданова лидера на „България без цензура”.

 

БСП не е алтернативата на ГЕРБ. Внушаваше се, че БСП са единствената алтернатива. Десни гласове получиха БСП, но те пропиляха този исторически шанс. Вчера имаше много силен наказателен вот на електората на БСП, смята Светла Петрова. Тя също изрази своето мнение за новата партия: „Българя без цензура” е проект без ясен идеологически профил.

 

Бареков нанесе най-много обиди на своя електорат. Как може да повярваш, че всички ще получат таблети, че 9 милиарда ще отидат за социлни?! Хората ще видят, че нито едно обезщание няма да бъде изпълнено, продължи да критикува Грозданова.

 

БСП трябваше да потърси отговорност на ГЕРБ за далаверите им, за безобразията им. А не го направиха. БСП имаше шанса да си увеличат симпатизантите, отбеляза Петрова.

 

Това съюзяване с ДПС започна да ни подяжда. БСП даде огромна власт на ДПС. БСП са поддържащи миманса, допълни я колежката й.

 

Станишев ще опита да овладее огромните щети от вчера, ще преформулира кабинета, но не знам да ли ще успее да остане, заяви Петрова по повод перспективата от предсрочни парламентарни избори. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7109 |11.04.2014 Това е баба Светла, съучастничката в убийството на Алекс? . 38| 10510 |06.03.2014 Ася Петрова: Клеветническа кампания се води срещу мен . 12| 6515 |28.02.2014 Ася Петрова: Съдебният акт по „Килърите“ е безспорен успех за Прокуратурата . 56| 6997 |14.02.2014 Борисов: В изказването на Местан имаше и истини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads