Реклама / Ads
14| 5306 |23.09.2011 НОВИНИ

Светльо Хиподилски: Химнът ни е симпатичен, но бих помислил за римейк

.
Светльо Витков
Бита, улиците, контактите с хората наричам с истинското му име. Хората да разберат, че дори бебето, когато е гладно, проплаква.
 

Наистина сме по-различни от другите президентски двойки, казва в интервю за в. 24 часа Светльо Витков, кандодат за президент. Хорото ли трябва да се започне да се играе. Не ми харесва това, което виждам. Не съм доволен от отношението на партиите и политиците към нас, хората. Смятам, че те са изгубили връзка с реалния живот. Или нарочно не защитават интересите ни, което е още по-лошо.

Хората да разберат, че дори бебето, когато е гладно, проплаква. Дава сигнал. Трябва и ние да дадем някакви индикации, че това отношение към нас не ни харесва. Не искаме тия 200 лева пенсия например.Ако променя масовото мнение, че нищо не може да бъде променено, няма да е никак малко. Срещам хора, които ми казват: “Нали знаеш как стават тия работи”. Ами не, не знам. Вие знаете ли? Ако знаете, заповядайте, кандидатирайте се. Отказвам да се съглася, че нищо не може вече да се промени и е капсулирано завинаги. И е най-добре не просто да сме съгласни и с наведени глави, а изобщо да не ни забелязват.

Не смятам, че е откачено. На мен ми е нормално. Доста откачени неща съм правил иначе – можеш да си провериш. Нали кандидатите ни проверяват за всичко. Виждаш кой е кандидатът, какво е правил. 40 години са доста път. Това, което съм правил на 20 години, вече не ми е интересно. Много хора не са и погледнали натам, откъдето аз се връщам.

Това, което виждам и ни заобикаля - бита, улиците, контактите с хората, го наричам с истинското му име. Трябва да има провокация, да се предизвика някаква реакция. Това ми е едно от основните оръжия. Ако искат, да ме разбират. Вярвам, че ще се боря и ще постигна успех. Какъвто и да е, той ще е успех. А дали ще стана президент, или не, вотът ще покаже. Не мога да кажа “Ще стана президент, решил съм си го, иначе ще умра!”. Ще умра от смях. Животът си продължава. Не е важно дали си постигнал докрай целта си, усилието е важно.


Химнът е симпатичен, но може би аранжиментът трябва да се смени малко. Пукането и пращенето малко дразни ухото, като го слушам. Но иначе химнът си ни е хубав. Даже, като го чуеш, малко настръхваш... ако имаш коса.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5783 |27.08.2011 Издигането на Светльо Хиподилски за президент от АПТИУ е първоаприлска шега . 17| 5736 |04.04.2011 Светльо Витков - кандидат за президент . 19| 5955 |18.12.2009 Химнът извика полиция за кума на Волен в Бургас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads