Реклама / Ads
3| 5144 |19.09.2017 НОВИНИ

Старшина Св. Лазаров умничи: БСП постави България пред ракетите на Русия

.
Светлозар Лазаров
ГЕРБ следват една последователна евроатлантическа позиция. Това че сме партньори – не означава, че трябва да сме на едно мнение. Това коментира Светлозар Лазаров, бивш главен секретар на МВР и бивш стършина, сега национален координатор на „ Атака“.
 
Поставянето на действията на Русия сред заплахите за националната сигурност на България е част от доктрината на НАТО, посочи той и подчерта, че не бива обаче да забравяме кой ни вкара в НАТО и ЕС – президент на БСП и правителство на БСП. А сега се опитват да покажат много русофилска позиция, но хората имат памет, умничи Лазаров, който ръководеше опирацията в Лясковец срещупсихично лабилен мъж, в която загина един и бяха ранени четирима командоси.

Той припомни  още, че министър от БСП е казал, че руски самолети шпионират България, министър от БСП е подкрепил „метежниците” в Украйна и пак кадър на левицата е започнал проекта за Седми блок на АЕЦ „Козлодуй” с цел да се блокира „Белене”. Става въпрос все за кабинета „Орешарски”, който стана възможен с помощта на „Атака” и който тя по-скоро подкрепяше в периода на непрекъснати антиправителствени протести, но очевидно Лазаров е позабравил тези подробности около партията, която сега представлява.

Светлозар Лазаров изтъкна, че „Атака” е преди всичко за българския национален интерес. Българският национален интерес трябва да се разгледа преди всичко през призмата на нашите цели, ресурси и възможности.

Има две направления на НАТО за работа с Русия – укрепване на отбранителните способности и диалог. Ние сме за диалог, диалог и пак диалог, а в бъдеще - и отпадане на санкциите към Русия, каквито са все повече и настроенията в ЕС”, подчерта Лазаров.

Като бивш главен секретар на МВР той изрази своята позиция и по казуса с Адриан Златков, той бе лаконичен. Става дума за сложно престъпление, за които се изисква да имаш сърце. За него трябва подготовка, умения, знания и възможност да го  извършиш, затова не би могло да се мисли, че е престъпно деяние на случайни хора.

По темата с отвличанията у нас бившият главен секретар на на МВР се върна и на разследването на „Наглите”, което е показало, че част от членовете на бандата са били сред пионерите на магистралните грабежи през 90-те. Затова и не смята, че изчезването на Адриан Златков и връщането му след платен откуп трудно ще е „дебют” за нова престъпна група: „Трудно ми е да си представя, че такова сложно престъпление като отвличането ще бъде първото престъпление на някой – има подготовка, престъпно мислене, умение, знания, възможности”.

Интересно е, как един посредствен служител на МВР, спуснат на поста главен секретар изведнъж се оказа организационен секретар на "Атака" и запона да прави политически коментари, недоволстват членове на партията на Волен Сидеров. Те все повече се съмняват, че тихният лидер е "продал" партията и се е оттеглил от активна дейност.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7515 |22.07.2017 Новият атакист Лазаров: Да отворим кутията на Пандора в циганските гета . 2| 6625 |14.07.2017 Светлозар Лазаров искал да командва МВР и ДАНС като съветник на военния министър? . 4| 7247 |05.07.2017 Светлозар Лазаров се обяви против протестиращите полицаи . 0| 5882 |22.06.2017 Продължава разследването срещу ексшефа на АПИ Лазар Лазаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads