Реклама / Ads
8| 9949 |12.10.2018 НОВИНИ

Светлозар Лазаров издигнал Младен Маринов; присмя се на Цветан Цветанов

.
Светлозар Лазаров
Имам несъгласие с определени политики на това правителство. Това са причините да напусна партия ”Атака”. Не са ме канили за главен секретар, не е обсъждано това и нямам такива амбиции. Това каза бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров в ефира на bTV.
 

Той коментира несъгласието на Валери Симеонов да се върне в МВР: „Симеонов казва, че случката в Лясковец слага сянка върху личността ми. Върху него също има много сенки”.

 

От думите му стана ясно, че е бил в партия "Атака" като енергиен експерт. Той изрази неодобрението си, че нищо от обещанията в платформата на партията не е било спазено.

 

Не е защитен интересът нито пред „Газпром”, нито пред ЕК”, категоричен е Лазаров.

 

Защо при това положение „Атака” остава във властта? „Волен Сидеров е достатъчно мъдър и опитен, няма да му давам оценки”.

 

Самият Лазаров беше категоричен, че не работи по нов политически проект: „В „Атака” съм работил със структурите, с външни политически контрагенти и с гражданското общество”. Той отбеляза, че „в „Атака” структурата е малко като в МВР”.

 

Лазаров даде отговор на критиките на неговия предшественик в МВР Калин Георгиев: „Не съм съгласен с някои промени през 2014 г. Не трябваше да се извежда ГДБОП от МВР и присъединяването на службата към ДАНС. Мястото на ГДБОП е в МВР".

 

По думите му обаче издигнатите от него като главен секретар хора днес управляват ведомството. Един от тях е министър Младен Маринов, с когото Лазаров преди години е тренирал.

 

Лазаров не чувства вина за провала си по случая "Лясковец": По казуса „Лясковец“ три съдебни състава са се произнесли. Ако има несъгласен, да се обърне към съда, каза още бившия главен секретар на МВР в правителството на Пламен Орешарски.

 

Цветан Цветанов не е министър-председател, за да дава оценки за моята работа. Той Бойко Борисов ли е или президентът Радев?, отговаря на критиките на бившия вътрешен министър Лазаров.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 14325 |09.10.2018 Бивш директор на ДАНС: На Светлозар Лазаров съм казал, че и фелдмаршал да го направят, си е за прокуратурата . 24| 17619 |08.10.2018 Честито! Гласят Светлозар Лазаров за главен секретар на МВР . 8| 5455 |08.10.2018 Симеонов: Светлозар Лазаров не е подходящ за главен секретар на МВР . 4| 4896 |07.10.2018 Светлозар Лазаров е подал оставка като национален координатор на „Атака”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads