Реклама / Ads
0| 15988 |08.11.2012 НОВИНИ

Световният хит за отслабване Африканско Манго IGOB131® вече и в България

.
Наднорменото тегло и затлъстяването в наши дни придобиват мащабите на епидемия и проблема съвсем не може да се разглежда като естетически.
 

 

Някои изследвания твърдят, че заболеваемостта от метаболитен синдром в САЩ и Европа е при повече от 25% от населението. Над 65% от смъртността, включително и в България, е в следствие на сърдечно- съдови заболявания, като основната причина за този мрачен факт е именно затлъстяването. В резултат на горното, пазарът на хранителни добавки, допринасящи за здравословен контрол на теглото, продължава да расте. Днес продажбите на продукти за отслабване само в САЩ надхвърлят 20 млд. щатски долара годишно.

 

За съжаление обаче това търсене провокира огромен бум на измами с подобни продукти, бизнесът с фалшиви препарати за отслабване в Интернет вече е добре организирана индустрия. Много компании, за да си осигурят „парченце от баницата”, преписват отслабващ ефект на всевъзможни продукти, от които в повечето случай ползите и действията са единствено и само агресивна и много често подвеждаща реклама, без каквато и да била реална ефективност.

 

Има ли реална и безопасна алтернатива която да води до ефективно отслабване?

Отговорът е ДА и той идва от науката! Може би вече сте срещали новината за ефекта на африканското манго в множество реклами в интернет, придружени от снимки на популярния д-р Мехмет Оз, който горещо препоръчва специален патентован екстракт от семена на този рядък плод, като ефективно и безопасно средство за отслабване. В няколко свой предавания, а също така и в шоуто на Опра, д-р Оз обърна внимание на „вълшебната съставка” като дори я нарече “Чудо в аптечката Ви, което може да помогне да загубите 6 кг. на месец”.

И съвсем разбираемо, в предвид влиянието на именития доктор, който се приема за светило от милиони хора по света, пазара е наводнен с продукти носещи името Африканско манго. В действителност обаче въпросните продукти за отслабване всъщност нямат нищо общо с революционния, патентован, клинично тестван екстракт, за който говори доктор Оз, и са просто удобно средство за трупане на печалби за сметка на изтерзаните клиенти.

 

И така, каква точно е истината около африканското манго и помага ли за отслабване?

Много преди д-р Оз да заговори за Африканското манго с ботаническо наименование Irvingia gabonensis , науката безусловно доказа неговите почти невероятни свойства по отношение на контрола на теглото и метаболитното здраве. Към момента има няколко клинични изследвания с хора, публикувани в авторитетни рецензирани издания, и всички те показват мощно действие за намаляване на теглото, телесните мазнини, общия плазмен холестерол, LDL (лошия) холестерол, кръвната захар на гладно и нивата на С-реактивния протеин. Последното рандомизирано, двойно сляпо, контролирано с плацебо клинично проучване с хора потвърди резултатите от предходните. Проучването беше публикувано в рецензираното от специалистите списание „Lipids in Health and Disease” („Липиди в здравето и болестите”). В десетседмичното проучване участваха 102 здрави доброволци с наднормено тегло и/или затлъстяване (Индекс на Телесна Маса /ИТМ/ 26 или по-висок). Групата за лечение получаваше 150 мг. WellTrim® iG (IGOB131®) или плацебо, 30 до 60 минути преди обяд и вечеря. Наблюдаваха се значителни подобрения- тегло, телесни мазнини, обиколка на талията, както и кръвна захар на гладно, липиди в кръвта, C-реактивен протеин (CРП), адипонектин и лептин.

 

Всъщност, в края на проучването, WellTrim® iG (IGOB131®) групата загуби средно 28 паунда(13 кг.), 6.7 инча(17 см.) от талията и намали телесните мазнини с 6.3%! Нивата на общият холестерол бяха понижени с 26%, на LDL-холестерол 27%, на кръвна захар на гладно с 22.5% и на СРП с 52%.

За да не станете жертва на измама с продукт за отслабване с името Африканско манго е важно да отбележим, че тези данни касаят единствено патентован екстракт (защитен с патент на САЩ No. 7,537,790), извлечен по специален способ от семената на плода с научно найменование IGOB131®. Създател на IGOB131® е световно известния експерт по затлъстяване и метаболитен синдрон д-р Юлий Обен- настоящ професор по хранителна биохимия. Защитената търговска марка, под която се продава оригиналния IGOB 131®, e WellTrim® IG – марка собственост на американската фирма ICON GRUP, която е дъщерна компания един от най-уважаваните играчи в индустрията а именно NutraGenesis LLC. USA.

 

 Добрата новина

Добрата новина е, че българка компания „Трипинг ЕООД” е част от отбрана група търговци на хранителни добавки в световен мащаб, която получи правата за маркетинг и дистрибуция на революционият продукт за българският и част от европейският пазар. Трипинг ЕООД , чрез собствената си търговска марка Amanzon PowerMax, въвежда обособена серия от три продукта за отслабване, базирани на екстракта от семена на Африканско манго IGOB131®. И трите препарата са патентовани, клинично тествани и сами по себе си се приемат за научен пробив в борбата с “епидемията на 21 век”, а именно затлъстяването и метаболитният синдром. Серията “Отслабване” на Amazon PowerMax стартира с продукта WellTrim® iG (IGOB131®) - оригиналният сертифициран екстракт от семена на Африканско манго. Останалите две формули WellTrim® Ultima и Synetrim® Pro 300 ще бъдат на пазара от началото на 2013г.

 

За Amazon PowerMax

Amazon PowerMax e бутикова линия хранителни добавки,  която обединява в себе си върховите постижения в индустрията, като предлага продукти отговарящи в пълна степен на понятието “Нутрацевтици “ (храни, които лекуват). Това, което различава марката от познатите до момента продукти е, че предоставя достъп на потребителите до патентовани, доказано ефективни и безопасни хранителни решения, защото всички съставки  са обект на надеждни, международно признати научни изследвания, което в най-голяма степен гарантира тяхната безопасност и ефективност.

 

Повече за Серия "Отслабване" на Amazon PowerMax можете да научите на официалният сайт

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 16909 |18.09.2012 Минус 50 кг. – рекордно отслабване . 15| 5599 |26.12.2010 Световният шампион по борба се стабилизира . 5| 8522 |05.08.2010 Инфаркти след хапчета за отслабване . 2| 4810 |09.03.2009 Продължава световният икономически трус; прогнозите - мрачни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads