Реклама / Ads
9| 5236 |11.09.2009 НОВИНИ

Н. Свинаров: Розовото БМВ не е за бала на дъщеря ми, но може и да е била с него

.
Николай Свинаров Източник: Вяра Йовева
Военното НДК щяло да струва 9 млн, ако било завършено навреме, сега отивало към 25 млн. Участието на НДСВ в тройната коалиция беше политическа грешка, констатира още Свинаров.
 

Друго беше отношението към отбраната, когато аз бях министър, а и тогава получихме покана за НАТО, обяви ексминистърът на отбраната от кабинета Сакскобургготски Николай Свинаров.

След това обаче тръгнаха само няколко проекта, модернизацията се забави, констатира Свинаров, по чието време се правили малко заменки. Решихме да има военно НДК, защото това беше най-добрият начин да се реализира този имот, обясни той. Строежът трябвало да струва 9 млн и ако той бил завършен навреме, щял да излезе не повече от тази сума. Сега тя отивала към 25 млн., добави бившият министърът, който каза, че не се движи с розово БМВ.

Колата не е боядисана специално за абитиурентския бал на дъщеря ми, категоричен беше Свинаров, който не си спомни с каква кола е била тя на бала си, но  ине отрече да е била и с розовото БМВ, което било закупено две години по-рано.

В армията през 2001 г. имаше зле поддържани кухни и лош автомобилен парк. Новата скъпа кухня не познавам, а парка сменихме, но не с розови БМВ-та, а с Тойтоти, добави бившият министър. Стоян Стоянов, който карал Ламборгини, пък я имал от 80-те години и това не му пречело на работата. Свинаров каза, че не е имал никакви упреци към него, когато бил министър, още повече, че Стоянов си вършел работата, а и възстановил и модернизирал военните клубове из страната.

Не познавам Жечко Петров, каза по повод аферата ТЕРЕМ Н. Свинаров, според когото нещата там са трудни, защото не е намерен добрия механизъм за раздържавяване. Държавата се оказа лош стопанин, каза той и настоя час по-скоро да се направи бързо раздържавяване, което да е и прилично.

Участието на НДСВ в тройната коалиция беше политическа грешка, констатира Н. Свинаров, според когото царят обаче реализирал много позитиви за България.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7639 |01.09.2009 Н. Свинаров: Не помня да съм купувал розови коли . 1| 4814 |22.04.2008 Н. Свинаров: Няма кой да реализира предсрочните избори . 1| 4790 |19.04.2008 Н. Свинаров: Опозицията е слаба . 1| 4803 |11.02.2008 Н. Свинаров: Тройната коалиция има сили за втори мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads