Реклама / Ads
35| 6805 |23.12.2013 НОВИНИ

Тъй рече Първанова: НДСВ сме истинските реформатори в България

.
Антония Първанова
Ние от НДСВ сме истинските реформатори в България, заявява в обръщение по случай коледните и новогодишните празници председателят на НДСВ д-р Антония Първанова.
 

„Ние направихме промяната на двуполюсния модел, ние въведохме нормалния диалог в българското общество и българската политика, ние направихме така, че в България да се живее спокойно и трябва да направим така, че да се върнем отново в управлението на страната, за да бъде тя силна, за да бъдат гражданите спокойни и да живеем в благоденствие”, казва още председателят на НДСВ в обръщението си към членовете и симпатизантите на НДСВ.


Изминалата 2013 г. беше много тежка за всички нас. Това беше година, изпълнена с много противоречия, много протести, конфликти в обществото, много тежка, от гледна точка на проведените избори през май.
 

За нас, за НДСВ е от изключително значение да бъдем заедно, да се държим близо един до друг. Защото истинските реформатори в България сме ние. Защото ние направихме промяната на двуполюсния модел, ние въведохме нормалния диалог в българското общество и българската политика, ние направихме така, че в България да се живее спокойно и трябва да направим така, че да се върнем отново в управлението на страната, за да бъде тя силна, за да бъдат гражданите спокойни и да живеем в благоденствие.
 

Преди около 50 дни ви призовах да направим голям центристки блок. С него да се опитаме да приобщим към НДСВ, към каузата за национално единство и обществена справедливост и други политически субекти и граждански сдружения. Защото България има нужда от нас. От тогава до сега много бързо се нароиха апетити към политическата платформа на НДСВ, политически плагиати се опитват да дублират нашите идеи, да отлюспват хора от НДСВ и да крадат от енергията ни. Ние трябва да останем заедно. Ние трябва да продължим заедно. Нека всички да направим тази промяна, от която България има нужда.

 

Пожелавам ви много енергия, много сили, много кураж! Нека се държим заедно! Нека продължим заедно! Желая ви Весела Коледа, щастлива Нова година, хубави празници на вас и вашите семейства и нека през 2014 г. покажем какво можем, нека направим държавата си добра. За всички нас, за всички български граждани успех и честита Нова година!, желае Първанова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5423 |22.12.2013 Кадиев предрече размразяване на икономиката . 41| 5480 |18.12.2013 Дилов: ГЕРБ без Борисов по-зле и от НДСВ без Царя . 21| 6003 |04.12.2013 Бивш лидер на НДСВ влиза в "България без цензура" . 21| 9007 |02.12.2013 Спестил от закуски е новият шеф на софийското НДСВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads