Реклама / Ads
23| 12745 |12.09.2013 НОВИНИ

Тайна програма "Златен милиард" цели ликвидиране на българите

.
Известният психолог, философ Мирзакарим Норбеков и автор на безброй рецепти за постигане на щастието разкри пъклен план и тайна програма за унищожаване на България. Това той направи в предаването "Преди обед" на bTV.
 
"България е една от редките националности, които намаляват. И съм приготвил три книги въз основа на мое изследване, в която съм включил над 170 учени, с които изучавахме културата", разказа той. Според него е много неприятно явлението, при което хората над 30-годишна възраст масово са неженени и без деца.

Загриженият за България учен разкри, че съществува програма "Златен милиард", която цели унищожението на българската нация. Нейната стратегия е да създава у една нация изкуствено поведение, което не произтича от традициите й.

На въпроса кой стои зад тази конспирация той отговори: "Нямам армия, нямам половин планета и нямам 90% от всички пари на планетата, за да мога открито да ги предизвикам. Аз имам отговорности пред семейството си и, ако открито говоря, това означава, че ги извиквам на дуел, а моите възможности са ограничени".

Той посочи, че намалява не само българската нация, а цяла Европа. Норбеков посочи, че лекът за този проблем са националните традиции, които с хилядолетия са се предавали. Това засяга поведението на мъжете и жените, които все повече разменят ролите си. Норбеков посъветва жените да държат да са по-женствени, а мъжете - по-мъжествени, за да има по-голямо привличане между тях, да изграждат по-здрави връзки, а оттам и да дойде и поколението.

Той посъветва хората, изучавайки себе си, да се обърнат към националните си традиции. Според него, всички отговори са там. Норбеков остро разкритикува модерния градски начин на живот, като го определи като "начин за самоунищожение". "Когато в града един от пет души няма дете, а другите четири имат по едно дете, градът е като месокомбинат, в който ви правят на кайма и отивате в гробищата", смята той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5398 |31.07.2013 Правителството прие управленската си програма . 31| 5089 |25.07.2013 Орешарски: Другата седмица да одобрим цялата си програма . 15| 5194 |15.07.2013 Хърсев: Обществена тайна е, че всеки кабинет актуализира бюджета си . 40| 5147 |12.06.2013 Борисов инструктирал своите на тайна сбирка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads