Реклама / Ads
1| 16888 |13.06.2012 НОВИНИ

Тайна рецепта излезе наяве

.
Максималното усвояване на съставките осигурява по-бързи резултати
 

 

Заговори се, че в продуктите на Vitaslim слагат тайна съставка, на която се дължат рекордните резултати в отслабването. Свръхефективността на продуктите накара някои да сравнят специалните формули Vitaslim дори с рецептата на „Кока Кола”.

 

Тайна съставка няма, побързаха да огасят дебатите медиците. Невероятната ефективност на тези продукти не се дължи на тайна съставка, а на иновативна технология за производство, разкриха те. Благодарение на тази технология, наречена Licaps®, в продуктите се слагат само течни натурални съставки, които не са подлагани на химични и термични обработки. Това гарантира, че вътре всичко е с максимално запазени биологични качества, 100 % свежо, чисто, безопасно и не съдържа ГМО.

 

Специалистите повдигнаха завесата по-високо, като обясниха подробно начина на работа на продуктите. Всичко се дължи на течните съставки, които се усвояват в пъти по-дъбре от организма в сравнение с таблетките и прахообразните продукти. Максималното усвояване на съставките осигурява много по-дъбри и бързи крайни резултати, разкриха те.

Технологията Licaps® гарантира четирите най-важни за здравето на потребителите неща – натуралност на съставките, бързо действие, висока ефективност и сигурност за качеството на предлагания продукт. Най-важното обаче е, че продуктите Vitaslim с капсулите Licaps® не дразнят стомашно-чревния тракт. По модерната технология Licaps® са произведени трите Експерта на Vitaslim в отслабването – Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS, както и специалистът в борбата с косопада – Vitaslim BEAUTY. Технологията е използвана и за запазването на силата на Живите витамини във Vitaslim VITAMINS. Тя е в основата и на ефективността на естествения имуностимутор Vitaslim IMMUNO. В Licaps® е и уникалният продукт Vitaslim HEALTH, който сваля холестерола около 7 пъти по-бързо от рибеното масло.

 

Повече за продуктите Vitaslim

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5422 |22.05.2012 Делото “Цонев” излезе в лятна ваканция . 43| 43725 |06.05.2012 Н. Слатински: Трагедията в Кербала - най-пазената българска тайна . 197| 14422 |09.04.2012 Б. Борисов: Ще имаме природен газ до година, пазим тайна! . 27| 5504 |06.04.2012 Рецептата на Константинов не лекува

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads