Реклама / Ads
13| 4730 |22.09.2014 НОВИНИ

М.Ташева: Етнокорпорацията ДПС не може да определя хоризонтите на България

.
Местан взе да определя хоризонтите на българската държавност. Етнокорпорацията ДПС не може да определя хоризонтите пред България. Това каза кандидат-депутатката от партия "Атака" в "Лице в лице", която бе в студиото заедно с Цецка Цачева и Янаки Стоилов.
 
Не крепихме правителството, а живота на 42-ия парламент. Проявете компетентност, когато употребявате думата "кворум". Какво да не ходим на работа, за да угодим на Бойко Борисов, не остана длъжна на водещата Цветанка Ризова, която се опита да клъвне атакистката.

Разбира се, че България има някакъв остатъчен суверенитет и факт за това е съществуването на "Атака". И както при турското робство Левски и Ботев са унищожени с помощта на българи, така и днес т.н. Десен сектор по украински тертип помага и ни тласка в сферата на турското влияние и на енергийната зависимост от Турция.

Янаки Стоилов обърна внимание на дванадесетте червени линии на БСП, по който може да се постигне съгласие в името на България.Когато говорим за единение съм съгласен, но политиците трябва да изразяват интересите на голямото мнозинство на българския народ, а не само на накялко процента, каза той. Ние трябва да освободим българския народ икономически и социално. Възмездие е едната страна, а другият е създаването на такъв ред, че да има персперктива, каза още Стоилов, визирайки положението на мнозинството от народа ни  през последния четвърт век. Национална сигурност не може да има, когато има обезкуружен народ, допълни той.

Могат ли големите партии, на власт или в опозиция, заедно да застрелят задкулисието, попита още червеният кандидат-депутат.

Не може да има национална сигурност, когато президентът Ердоган, който не крие своите неоосмански амбиции,  пожелава успех на Бойко Борисов, посочи Ташева.

Кампанията ще свърши. На 6 октомври политиците трябва да седнат и определят посоката за развитие на България.Ние сдме посочили в програмата на ГЕРБ..., опита се да изложи тезата си Цецка Цачева, но бе прекъсната от Ташева с думите: "Нямате програма". Подкрепи я и Янаки Стоилов, който каза, че ГЕРБ не правят програма за изборите, а управленска програма. Не може да имаш управленска програма преди да имаш политическа, каза Стоилов.

Българските избиратели знаят, че трябва да се преборим с корупцията, бедността и безработицата. Около това трябва да се обединим и септември отново ще бъде май, каза в заключение Стоилов.

Доходите, заплатите и пенсиите трябва да се изравнят със средноевропейските, заяви Ташева.

Онова, което трябва да се следва като национална кауза, ще го посочат българските избиратели на 5 октомври. Те ще определят посоката, бяха финалните думи на Цачева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4886 |22.09.2014 Миков: Не може да се разкриват работни места само в 3-4 големи града . 37| 5187 |20.09.2014 Президентът: България може да стане център за газови доставки в ЮИЕ . 104| 5609 |20.09.2014 Станишев: Без БСП не може да има следващо стабилно управление . 88| 9722 |17.09.2014 Проф. Цветков пред Фрог: Путин може да превземе България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads