Реклама / Ads
10| 5528 |09.09.2015 НОВИНИ

М. Ташева: Самовлюбената шафрантия Кадиев тръгва към ДПС

.
Магда Ташева
Тази самовлюбена политическа шафрантия внесе законопроект за въвеждане турския език като втори официален в предизборни кампании. Гледам вече официално прави движения в посока "центъра", където се е разплуло любимото му ДПС.това е написала във фейсбук по адрес на кандидат-кмета Георги Кадиев депутатката Магда Ташева от "Атака".
 
Припомняме, че Кадиев обяви намерението си да се кандидатира за кмет на столицата във вторник пред колегите си от парламентарната група на БСП - като независим или подкрепен от широка коалиция от равнопоставени партии. Пред журналисти днес в парламента коментира, че за него по-добрият вариант е да бъде обединител на леви, зелени и центристки партии. За участието на АБВ в подобна коалиция Кадиев постави условието да бъде опозиция на ГЕРБ в Столичния общински съвет."

Междувременно изпълнителното бюро на БСП - София, настоява депутатът Георги Кадиев, който обяви намерението си да се кандидатира за кмет на София, да се оттегли от парламентарната група и да напусне парламента.

"БСП в продължение на 10 години е гласувала неведнъж политическо доверие на Георги Кадиев - три пъти като народен представител, заместник-министър, водач на листата общински съветници и два пъти кандидат за кмет на София. Досега той е получавал от партията всичко, което е поискал от нея", се казва в позицията на тясното партийно ръководство.

Столичните социалисти определят поведението му като "предателство и обида към хилядите редови социалисти, които са работили и гласували за него през всичките тези години, без да очакват нещо в замяна". "За пореден път, воден от личните си политически и икономически интереси, той пренебрегва колективните партийни решения. Приемаме тези негови действия за директно насочени срещу партията и пряко обслужващи интересите на нашите политически опоненти", се казва в съобщението.

От БСП - София, напомнят, че според устава на партията, кандидатирайки се за кмет, Георги Кадиев  автоматично прекратява членството си в нея. "Настояваме, ако е запазил част от своя морал, чест и достойнство, за което твърди, да се оттегли от парламентарната група на БСП и да напусне Народното събрание, в което беше избран с нашите гласове", пише още в позицията на БСП - София.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4722 |22.09.2014 М.Ташева: Етнокорпорацията ДПС не може да определя хоризонтите на България . 34| 5349 |13.06.2014 М.Ташева:Американците ни заплашиха и за Украйна, и за "Южен поток" . 9| 5302 |08.04.2014 Ташева: ЕРП-тата са енергийни вампири , превърнали са ДКВР в посмешище . 31| 4984 |09.02.2014 М. Ташева: ГЕРБ не са опозиция, само Атака

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads