Реклама / Ads
27| 11027 |09.01.2016 НОВИНИ

Татяна Дончева: Борисов и Доган разкостиха КТБ

.
Татяна Дончева
Има техническо време за да реша, дали да се кандидатирам за президент. Сексизмът в България е известен, но ако забелязвате в критични ситуации реагират жените. Това каза адвокатката Татяна Дончева по НТВ.
 

  Вярно е, че обществото е много по-способно да приеме  такова политическо решение, отколкото преди 20 години. Трябва сериозна мащабна подкрепа за такова начинание. Освен в ГЕРБ, в момента няма друга политическа сила, която да оказва такава подкрепа за жените. Трябва в управлението на държават  да има контрапункт, а не навсякъде да има представители  на ГЕРБ. Председател на БСП  може да стане жена. В момента в партията тече процес на търсене на нов лидер. Имат няколко принципни изисквания-да е известен у нас и в чужбина, до провежда лява политика, да има лидерско  чувство. И задали този въпрос на компютъра. И отговорът бил Христо Стоичков, шегува се бившата депутатка. 

 

Относно случващото се в ДПС  тя каза: Отношенията между Догани   Местан  са обтегнати от доста месеци. Доган  му е дал ясни знаци, че не му е симпатичен. Въпрос на стил и нрави в една партия е начина, по който беше махнат Местан. На събирането за Нова година в сараите е имало много унизително и заплашително отношение към Местан . Ако нещо навява на мисли, че Местан  е бил в позиция да се бори за мястото си, това е присъствието  му на срещата на Борисов и Давутоглу . Местан  е даскал от кърджалийско . Би трябвало да се досеща, че Доган  и Делян могат да го поставят в груба ситуация. Местан  не е фигура, която може да обърне ДПС . Иначе нямаше да го направят председател. Той няма психика и сила за това. Ораторско майсторство да, но биткаджийстов -не. Много отдавна е решено Местан  да бъде махнат. Страхотна е изявата на Библиотекарския  кръг и агенти от Първо главно управление по медиите през последните 10 дни, които обясняват , че Доган  е най-големия и най-умния.  Това е смешно. Да забравим ли ролята на ДПС  в унищожаване на КТБ  и българската икономика.А ми обясняват , че Доган  бил най-големия българин!

 

Целият този театър е да се направи химическо чистене на Доган . Важно е какво смятат те да правят с него. Той реално е излязъл от политиката. Не може общуването с Румен Вълка да ви даде представа  какво се случва в България. Борисов и Делян изгарят  заедно в разкостването  на КТБ . Попитайте бизнесмени от всяка сфера. Щом са стигнали до Сашо Дончев и ни обясняват , че това се смешни работи, какво да говорим. Делян Пеевски  иска да продължи бизнеса на Сашо Дончев, който е до 2017 година. Политици, които нямат капацитет да разбират интересите на нацията, нямат капацитет и да управляват . Защо бяха взети 26 млрд . лв . само за 6 месеца? Нямам очаквания , ръководя  се от това какво трябва да се направи. Изправена съм пред нация, която е апатична и обхваната от чувството за обреченост. Ние не можем да предвидим всички неща. Да спрем да се окайваме и да се самосъжаляваме . А не да обясняваме  как да се прикачим към този, който пак се е появил, допълни Татяна Дончева.

 

Тя разясни ситуацията в родния футбол накратко така: Преди да се прави нещо с Гриша  Ганчев, се гилотинираха другите отбори от А група. Ръководството на БФС  доста йезуитски се мъчи да остави  в А група само  Левски, за да победи служебно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5991 |06.01.2016 А. Стефанов за Фрог: Борисов разчита на политическото безвремие . 5| 4528 |06.01.2016 Борисов в МС: Ръси, попе, да изгоним дявола . 4| 5735 |05.01.2016 Я. Куюмджиев: Раздуването на „Овергаз” бе, за да излезе Борисов герой . 3| 4906 |05.01.2016 Борисов се хвали: 116 млн живи пари влизат в малки и средни предприятия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads