Реклама / Ads
17| 6029 |10.09.2008 НОВИНИ

Татяна Дончева: В последните 15 мин. от мача на мандата сме

.
Критики във всички посоки полетяха през първия ден от работата на Народното събрание. Депутати от мнозинството заявиха, че опозицията е деструктивна, а самите те щели да се готвят за следващ мандат.
 
„Жълтите" от НДСВ ясно дадоха да се разбере, че няма да се цепят от управлението.

 „Опозицията не е алтернатива на управлението, защото на хората им писна от лъжи", заяви от трибуната шефът на парламентарната група на Коалиция за България Ангел Найденов. Той бе категоричен, че инициативата за събиране на подписи за „уволнението на кабинета" е претърпяла пълен провал. Найденов подчерта, че за БСП приоритетът в парламентарната дейност на новия сезон ще бъде социалната политика и промените в изборното законодателство.

НДСВ ще остане в управлението докато всеки български гражданин усети ползата от европейското ни членство, бяха думите на Пламен Моллов, лидер на групата на НДСВ.

„Всяка от трите партии в управлението трябва да носи товара на властовите отговорности без вайкане, защото отговорност означава и „да изпиеш горчивата чаша до дъно", каза на свой ред Лютви Местан от ДПС. Той бе категоричен, че управлението на страната е успешно.

deputati.jpg
 снимка Неделчо Хазърбасанов

На свой ред опозицията нападна управлението, че не се справя добре със задачите си и води страната към катастрофа.

Играят се последните 15 минути от мача на този мандат. Има някакви напъни на опозицията, но не съм сигурна, че са в правилна посока. Правят нещо, но не са убедителни. Малко са като куци коне. Управлението от своя страна ще направи каквото е по силите му, за да се представи в добра светлина. Изненади по принцип са възможни, но в сегашната ситуация - почти са изключени. Това заяви пред Frognews.bg депутатката от Коалиция за България Татяна Дончева.

Последният политически сезон ще съдържа доста нерви, ще е предизборен и популистки, а хората ще си работят въпреки нас, заяви пред наш репортер зам.-председателя на ВМРО Бойко Ватев. Хората в България имат дневен ред, който е различен от този на политиците, допълни депутатът от Пловдив. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5272 |26.05.2008 Пенсионират директора на СДП, Борисов го брани, напада Татяна Дончева . 7| 4731 |07.05.2008 Татяна Дончева: Дейността на МВР е неефективна . 8| 4822 |20.04.2008 Татяна Дончева: Има очаквания, които нямат общо с даденостите . 9| 9774 |04.12.2007 Агенцията за Национална сигурност под крилото на Първанов, „Гоце не е вечен” – каза Татяна Дончева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads