Реклама / Ads
24| 4676 |31.03.2011 НОВИНИ

Тити Папазов, плачейки: Кой не е рекетиран у нас?

.
Тити Папазов
Михов харчел невероятни средства за баскетбола; заразявал с хиперпозитивност и мегаидеи за него; защо да не е с дипломатически автомобил, като е почетен консул, попита Папазов и каза, че вярва, че истината ще излезе наяве.
 

Михаил Михов никога не е имал прякор, но ако е трябвало да има такъв, трябваше да е Мишо Баскетбола, обяви по БТВ Тити Папазов, треньор на баскетболния отбор на Левски. Как ли щяха да ми викат, ако произвеждах презервативи, пошегува се той.

Такива хора като него рядко се раждат, добави Папазов и каза, че му е обидно неглижирането на Михов, вкл. и от премиера.

Той харчеше невероятни средства за баскетбола, но не знам подробности за бизнеса му. Кой не е рекетиран в българската държава, попита Папазов. Това е реално в нашата действителност, каза той. Двамата били тясно свързани от 2007 година. Животът на Михов бил на колела.

Папазов се разплака в студиото заради семейството на Михов. Какво значение има с кого е вечерял, възмути се той. Защо да не е в хотела на Вальо Златев, този хотел е най-хубавия в района, продължи Папазов. Близък приятел му се обадил вчера по обед в 1 без 15, за да го информира. Диагнозата инфаркт била поставена на базата на това, което видяла камериерката, каза той. Това е шокираща новина и тя е проявила спонтанна реакция, коментира Тити и призова да не се търси жълтото.

Не вярвам, че може да са му посегнали, каза Тити. Той пред нас никога не е показвал слабост, заразявал ни е с хиперпозитивност и мегаидеи за баскетбола, добави той. Михов казвал, че има високо кръвно, но го неглижирал в свой стил. Има различен тип темперамент и нервна система, обясни Папазов и каза, че Михов го изненадвал – бил "гьонсурат", не му пукало.

Хората ги е страх да казват каквото и да било, констатира Папазов. Спортът е най-пряката пътека към политиците, това обяснявало връзката на спортисти и треньори с политици.

Сега аз защитавам една теза, утре тя може да рухне, завърши Тити Папазов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 12872 |10.04.2009 Съмнителни апетити към родното ветроходство . 22| 13301 |30.01.2009 Най-маститите владелци на земи у нас . 3| 5374 |11.12.2007 Военните с апетити към ДАНС, МВР се дърпа - не били профита . 4| 4694 |25.09.2007 „Защо Бойко кърпи софийските улици като клошарски панталони?”, пита Тити

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads