Реклама / Ads
13| 11685 |16.07.2017 НОВИНИ

А. Тодоров: БСП и Нинова са политически отровители

.
Антон Тодоров
БСП се занимава с политическо отровителство, а Корнелия Нинова е на върха на политическото отровителство. Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, коментирайки сагата около НДК. Според него тя е буря в чаша вода.
 
Очаквам Антон Кутев да заговори с лявата реторика, че когато нещата не са 100% държавни, нищо не върви. БСП се занимава с политическо отровителство. Занимават се да прикриват престъпленията си, както и на БКП. При Гечев и при Жан Виденов в същото време бяха фалирани 17 банки, каза още Тодоров.

Корнелия Нинова също е отровителка. Тя не иска да отговори на моите въпроси за приватизацията. Ще ме направят милионер, има продуктово позициониране от трибуната, заяви депутатът по повод четенето на книгите му от социалистите в пленарната зала.

От БСП са наследили маниакалното желание за власт от БКП. Филип Димитров досега го хапят, че е поискал вот на доверие. По същия начин постъпват с Бойко Борисов, който си подава оставката и отива на избори. БСП проповядва месеци наред език на омразата. Коя партия е строила концлагери и е взривявала църкви? Вместо да си посипят главата с пепел, Жаблянов излиза и казва, че се гордеят с периода 1944-1989 г., коментира Тодоров.

Ако дадем Бузлуджа на БСП, ще престъпим закона. Марешки гласува с БСП. Явно са му обещали нещо от социалистите. По дадени гласувания БСП и Марешки получават едновременно есемеси от Позитано 20, каза още депутатът. Той допълни, че никой не е знаел за делата за рекет на Марешки, когато е бил избран за зам.-председател.

Антон Тодоров отрече да има кофликт за НДК между Лиляна Павлова и Румяна Бъчварова. Той каза още, че не можело да има нищо между Бъчварова и Боршош, защото има  разлика във възрастта. Водещият по БНТ го репликира, че и между Макрон и първата дама на Франция възрастта е голяма. Тодоров продължи да твърди на своето и е категоричен, че заради няколко  плочки в НДК, не могат да ни вземат председателството на ЕС.

Тодоров се разгневи, когато водещият му прочете въпрос от пощата и го питаха, защо е "обърнал палачинката" и станал депутат от ГЕРБ, след като е громял шайката на Бойко Борисов. "Няма да се търкалям с прасета. Нека да кажат мишките от форумите какво са направили", заяви депутатът по повод нападките във Фейсбук.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6413 |13.07.2017 Нинова в Ню Йорк към лидерите: Ако искаме да променяме света, трябва да започнем от себе си- с отказ от привилегии . 3| 5634 |12.07.2017 Нинова от Ню Йорк: Правителството узакони разрухата . 0| 5492 |07.07.2017 Нинова: Искаме орган за борба с корупцията, но не назначаван от МС . 4| 5690 |04.07.2017 Корнелия Нинова: Борисов изпуска нещата от контрол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads