Реклама / Ads
19| 7088 |05.10.2020 НОВИНИ

Тома Томов: Дебатът между Байдън и Тръмп - една изгоряла цигара и един противен нарцис

.
Тома Томов
Виждаш двама стари мъже. Единият прилича на стар и прашен реквизит, а другият е един противен нарцис. Докъде американската политическа класа се докара?!
 

А преди - виждаш един млад Кенеди и казва, че ще платят всяка цена, да осигурят оцеляването на света. Това каза  журналистът Тома Томов пред bTV, коментирайки преминалия дебат между Байдън и Тръмп.

 

В историята те нямат никакво значение. Ако умрат от COVID ще има две държавни погребения, каза още Томов, като припомни семейната драма на Байдън: На Байдън жена му умира в катастрофа с първия му син. От другите му синове единият умира от рак, а другият е наркоман мошеник. Това, което прави Америка в момента какво е - един дигитален затвор, където човек е затворен, пред него е екрана. И ти какво правиш във фейсбук? Участваш в едни глутници. Ти си един неграмотен самотен човек, заяви той.

 

Тръмп управлява като средновековен цар. С него са само дъщеря му и зет му. Всички са против него. Хайката го е подгонила и ще го изяден. Тепърва има много неща да се случат. Първото е да не се признаят изборите. Второ 400 милиона въоръжени хора излизат на улицата и ще настане ад,  предрече апокалипсис журналистът.

 

Истинската власт не е в американския президент, той е само менажер. Нещата не ще се решат от тези двама стари, клатушкащи се в мрака мъже, каза още той.

 

Те имат колосални расови проблеми, имат война на авторитети, това е една страна, която се опитва да пренапише историята си. Виждат се нерешими противоречия.  Като че ли американската цивилизация е в един дигитален затвор. Хората се превръщат в едни самотници“, обобщи Тома Томов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 7469 |04.10.2020 Тома Биков: Дебатът в Брюксел е заради двама евродепутати, които искат да си вдигнат авторитета . 6| 8469 |01.10.2020 В Брюксел представиха ”Автоматична преводачка тиква”. Чуйте как е ПКП на английски /видео/ . 6| 5121 |28.09.2020 Румен Томов: Пак ще се явя на изборите в Благоевград . 24| 9065 |26.09.2020 Цветозар Томов: Със съдействието на БНТ ще научим кои са греховете на Христо Иванов, натрупани през вековете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads