Реклама / Ads
20| 5775 |27.01.2011 НОВИНИ

Ал. Томов: Не мислете, че БСП не са на власт

.
Ал. Томов
Заблуда е, че ГЕРБ контролира всичко в тази страна; БСП има една фасада и огромен задкулисен айсберг от ченгета; прави се опит за крайна разправа с мен; групата около С. Станишев и П. Димитров е зад срива на Кремиковци; попречих на тези, за които Кремиковци беше дойна крава, каза Томов.
 

Тези, които не плащат, не ги преследват, става дума за открита лъжа, обяви по НТВ Александър Томов. Frognews.bg припомня, че бившият шеф на „Кремиковци” и ЦСКА ще трябва да изкара  9 години в затвора при първоначален общ режим. Софийският градски съд го призна за виновен за сключена неизгодна сделка с хвостохранилище и общежитие на металургичния комбинат, както и за длъжностно присвояване.

Една стотинка няма открадната, аз се обръщам към народа, добави той и каза, че Кремиковци е било в блестящо състояние, когато той е бил начело на комбината в продължение на 4 месеца и половина. Година по-късно то се сринало и никой не питал защо, каза Томов. 240 млн влезли в бюджета по негово време, 30% били увеличени заплатите на работниците. Ако има закон, няма да има въобще присъда, казала адвокатката му Д. Доковска.

Цялата група около Петър Димитров и Сергей Станишев е тази, която прикрива срива, а стои зад него, каза Томов. Не само съм невинен, присъдата ми е неморална, аз за първи път имам нужда от подкрепа, помоли той и каза, че това е опит за крайна разправа. Когато се лъже 3 години, народът се подвежда, нали това е целта. Нали имам доход, проверки, НАП, една стотинка не съм откраднал, повтори неколкократно той.

На много хора преча. Направих лична грешка и искам прошка от близките си, на които причиних страдания. Попречих на тези, за които Кремиковци беше дойна крава. Едното име го посочих няколко пъти, но няма да го казвам пак, защото колкото пъти го направя, това ми вреди, призна Томов. Има предумишлен фалит и сриване за няколко месеца. Не ме е страх, каза той. С тези 9 години за присвояване и 15 милиона те дозаблуждават хората; става дума за схема, сега ще кажат в Брюксел - ето работим на високи нива. Това е втори опит на великата БСП и ченгетата да ме осъдят. Те не искат да има друга лява сила. Недейте да мислите, че не са на власт, Първанов не е ли на власт. Заблуда е, че ГЕРБ контролира всичко в тази страна. Ако беше така, нещата нямаше да са такива в страната. Сега има план ГЕРБ да бъде детрониран. БСП стои зад това. БСП има една фасада и огромен задкулисен айсберг от ченгета.

Кой отне лиценза на ЦСКА? Николай Георгиев, ключов човек на С. Станишев, каза Томов и предложи на журналистите да проверят колко хора от ДС имало в ЦСКА.

В тази страна има разправи и няма кой да се намеси, обобщи той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 6009 |26.01.2011 А.Томов: Цялото обвинение е формирано от Трактора . 14| 5125 |25.11.2010 Ал.Томов: ДС и БСП създадоха Октопода . 6| 4787 |24.11.2010 Ал.Томов: АБВ и БСП са просто скачени съдове . 22| 11207 |24.11.2010 Шампионът Александър Томов: АБВ ще измести ГЕРБ от властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads