Реклама / Ads
22| 6821 |25.02.2016 НОВИНИ

Ториното: Момчетата са били предизвикани, не са махленски биячи

.
Иво Ториното
Момчетата са били предизвикани. Те не са махленски биячи. Това каза пред БТВ Ивайло Борисов – Ториното за биячите от Околовръстното в София. Четиримата мъже, пребили шофьор на Околовръстното в София, се оказаха негови охранители, а той е приближен на Златомир Иванов -Баретата. Биячите са арестувани за 72 часа.
 

Всичко започва вчера, в късния следобед, на Околовръстния път на София. Две коли със затъмнени стъкла, движещи се с висока скорост, засичат трета. В нея е 31-годишният Васко Наумов. Той натиска клаксона и следва неочаквана реакция. Те притиснали Наумов и се наложило да спре колата. След като слизат от автомобилите си, започва побоят. „Нямаше момент на разговор, просто викове. Тука ми е спукана горната устна, долната - виждат се шевовете, предните три зъба са счупени, ръката ми е сцепена на лакътя”, разказва Наумов. Късно снощи са задържани четирима мъже - всички до един охранители на Ивайло Борисов - Ториното, сочен за дясната ръка на Златомир Иванов - Баретата. Работели за него в изпитателен срок - без договори. Ториното твърди, че не е бил в колите. „По пътя някаква баничарка започнала да ги отсича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях. Били са принудени да спрат и при слизането той бил с телескопична палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му”, твърди Ивайло Борисов. Трима от задържаните са познати на полицията. Някои от тях са хващани за шофиране в нетрезво състояние и без книжка, както и заради хулигански прояви. „С криминални регистрации за причиняване на средна телесна повреда, грабеж и изнудване. Самите лица представляват висока степен на обществена опасност”, заяви Румяна Арнаудова, говорител на прокуратурата. Двама от задържаните са боксьори. Битият Васко Наумов пък е републикански шампион по бягане с препятствия. „Правилата явно не важат за всички. Някои хора си мислят, че пътят е техен - карат, изпреварват, изблъскват, ако не се мръднеш си пречка”, казва Васко. По време на инцидента, леко пострадала е и приятелката на Васко.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4402 |25.02.2016 Наш шофьор получи инсулт на Кулата, стабилизиран е . 18| 6585 |25.02.2016 Арестуваните биячи от Околовръстното били знакови охранители . 1| 4297 |24.02.2016 Двама били нападателите на инкасо автомобила в столичния мол . 8| 4633 |19.02.2016 Бомбените заплахи в Москва са били фалшиви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads