Реклама / Ads
7| 5007 |05.09.2014 НОВИНИ

Д-р Тотко Найденов пред Фрог: Депутатите да не искат жената на ближния

.
Вече знаем листите, имената на кандидат-депутатите в тях, номерът на бюлетините и пр. Но така и не чух досега някой да е формулирал каква е българската национална кауза. Президентът Плевнелиев правилно заяви на връх Шипка, че без национална кауза нямаме бъдеще. Да, но кой е тя? В далечното минало е била "Обединение на България", после - "построяване на комунизма", "Построяване на развитото социалистическо общество" и т. н. Сега - каква е?, това заяви на пресконференция по повод стартa на предизборната кампания специалистът по социална медицина д-р Тотко Найденов.
 

Оцеляване на българската нация и държава е вече националната ни кауза. Защото вече сме изпаднали в демографска катастрофа; без никакво светло бъдеще като народ и държава. Според ЦСИ сме 7,2 млн. души, но според ЦРУ - с 300 000 по-малко. Намаляваме биологически с по 60 000 души годишно; да не говорим за емиграцията на младите ни хора. Застаряваме и се стопяваме наудържимо. По този показател сме буквално световни шампиони! Здравеопазването ни е рухнало. Т. нар. "здравна реформа", която проведе правителството на Костов, си е евфемистично название на национален геноцид. Тя трябва спешно да бъде рестартирана!, категоричен е медикът.

 

Искам да чуя от всеки кандидат-депутат да ми формулира националната ни кауза и какви програми е подготвил по отношение на спиране на демографския срив и възстановяване на здравеопазването. Да бъда убеден, че в личен план спазва 10-те Божи заповеди, особено що се отнася до "Не кради!", "Не лъжи!", "Не прелюбодействай!", "Не пожелавай жената на ближния и нищо, което е на ближния!"; да не прави 7-те смъртни гряха, които е определил Папа Григорий Велики през 590 години: гордост, завист, гняв, леност, алчност, лакомия, похот, продължава Найденов.

 

Той призовава кандидат-депутатите да обявят здравословното си състояние, семейно положение, вероизповедание и дори сексуални нагласи. „Така правят западните им колеги. А нали гледаме към тях?... Те не крият болестите си, разводите (ако ги имат), децата си, вероизповеданието (Кенеди напр. беше и продължава да бъде единственият президент-католик), че дори и сексуалните си практики. Това ги прави неуязвими откъм компромати. Клинтън беше признал, че като ученик е пушел марихуана. Един честен човек буди много по-голямо доверие от прикрития”, категоричен е д-р Найденов.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 95| 10881 |04.09.2014 Д-р Тренчев пред Фрог: Станишев и Местан бяха регенти, Чобанов - недоразумение . 87| 9235 |04.09.2014 Пъдев пред Фрог: Уволненията продължават, смениха и чистачките . 14| 9437 |03.09.2014 Д. Кочков пред Фрог: Дъждовете удариха и „Напоителни системи” . 19| 4654 |03.09.2014 Ревизоро предрича: ГЕРБ няма да има самостоятелен кабинет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads