Реклама / Ads
43| 24919 |04.03.2021 НОВИНИ

Траян Антов за срама от Борисов: Погледнете истината в очите!

.
Източник: karlovo.tv
Към жените, които виждат в Бойко Борисов расовия мъжкар и затова го харесват. Разтъркайте очите си и се вгледайте добре. Той е един дебел, състарен мъж. Към образованите и интелигентните, които го подкрепят. Нито сте образовани, нито сте интелигентни, щом подкрепяте този арогантен и необразован простак.
 


Към тези, които се хващат на въдицата, че възпира комунистите. Всъщност той е баш комунистът, нищо че ви залъгва с антикомунистически приказки. Той е комунист по семеен произход, по членство в БКП, по близост и прилики с Тодор Живков. И най-вече по делата. Той потъпка демокрацията и я замени със свое еднолично управление. Ако времената бяха сталински, той щеше да праща несъгласните с него в лагери.


Към тези, които мислят, че той прилича на тях и затова го харесват. Наистина ли и вие сте като него? Наистина ли искате да бъдете като него? Тогава нямам какво да ви кажа.


Към държавните служители. В изборната стаичка сте насаме със съвестта си. Добре ли ще се чувствате, ако дадете гласа си за него? Добре ли ще се чувствате, ако подкрепите корупцията? Огледайте се около вас. Имате ли колеги, които се издигат поради партиен кариеризъм, а не заради професионални качества?
Към работещите във фирмите, близки до властта и зависещи от нея. Давате ли си сметка, че ставате съучастници на мафията, когато гласувате за него? И вие сте насаме със съвестта си в изборната стаичка.


Към тези, които мислят, че е построил и направил много. Наистина ли се ловите на гьобелсовата му пропаганда? Не ви ли идва на ум, че по този начин превръщате в истина повтаряните 100 пъти лъжи от него?


Той нищо не е построил. Лъже ви. Новите неща са построени с вашите данъци и с европейски средства. А откраднатите от тези проекти пари са причина за свлачища, срутища, пропадания, напуквания. И за българския феномен – ремонт на ремонта.


Към пенсионерите, които са му благодарни, че им даде по 50 лева отгоре всеки месец тази зима. С това подаяние той купува гласовете ви за изборите. Вместо да реши наистина проблема, като направи преизчисление на пенсиите ви. А сега изборите ще минат и вие пак ще си останете с мизерните пенсии.


Към тези, които мислят, че няма за кого да гласуват. Наистина стоката на сергията не е много разнообразна. Но все можете да намерите нещо по-близко до вас на нея. Оставите ли само твърдите ядра да гласуват, наливате вода в неговата воденица, защото ниска избирателна активност ще доведе до следващо правителство на Борисов.


Аз се срамувам от Бойко Борисов. Ако вие не се срамувате от него, аз се срамувам и вместо вас.

 

Траян Антов




 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3217 |02.02.2021 Валентин Антов смени ЦСКА с Болоня от италианската Серия ”А” . 5| 5348 |22.07.2020 Биляна Траянова: Болните пред НЗОК - порой от скандали и обиди . 13| 5002 |16.06.2020 Николина Ангелкова: Ще има нова мярка за финансиране на туризма с грантови схеми . 11| 7048 |19.12.2019 Марешки: Борисов ни предаде В. Симеонов, за да му берем срама

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads